FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rozšíření vedení klubu

Mnozí z vás jistě postřehli, že se vedení klubu 1.SC Znojmo oficiálně rozšířilo o další osobu, kterou je pan Jaroslav Bejlek, bývalý ligový rozhodčí. O obeznámení s důvody rozšíření a dalšími podrobnostmi jsme požádali prezidenta klubu pana Otu Kohoutka:

 
 
 

"Po postupu z MSFL do 2.ligy, tedy z amatérské do profesionální soutěže, vyvstalo mnoho povinností a práce související s tímto faktem. Bylo potřeba rozšířit management klubu, který ve velmi úzkém počtu lidí měl mnohem více povinností. Naší snahou bylo samozřejmě rozšířením zajistit nejen kvantitu, ale především kvalitu a tu jsme v osobě pana Bejlka našli. Vždyť jeho práce na podobném postu v prvoligovém 1.FC Slovácko je toho dokladem."

Je strategií našeho klubu i při výběru hráčů, aby se všichni s klubem identifikovali, což pan Jaroslav Bejlek určitě splňuje - už například z toho důvodu, že pochází z nedalekých Hrušovan nad Jevišovkou. Samozřejmě nejen původ hrál svou roli. Nejednalo se o žádné rychlé a okamžité rozhodnutí bez rozmyšlení obou stran. Naopak - byli jsme spolu v kontaktu de facto téměř od začátku naší druholigové sezony (zhruba od listopadu), kdy už jsme dávali dohromady představy naší budoucí spolupráce. A ty vyvrcholily nyní, kdy se pan Jaroslav Bejlek stává výkonným ředitelem klubu."

Co se kompetencí týče, na panu Bejlkovi spočine vedení klubu od ekonomiky až ke sportovní části, kterou bude mít na starosti pan Michal Sobota a to pro všechny týmy v klubu. O zásadních věcech týkajících se přestupové politiky pak budou oba pánové spolupracovat i s prezidentem a de facto majitelem klubu Otou Kohoutkem, který na závěr přidal přání nás všech:

"Všichni pevně věříme, že udržíme 2.ligu a že budeme moci dále náš klub budovat na těchto základech. Ostatně spolupráce s panem Bejlkem je takto i časově koncipována. Zatím jsme domluveni do konce června a v případě udržení profesionální soutěže rádi společně uplatníme opci ve smlouvě a budeme pokračovat nadále."

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies