FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka pokračuje v úspěšném startu, vyšlápla si na Olomouc

Juniorka pokračuje v úspěšném startu, vyšlápla si na Olomouc Z n o j m o - Znojmo prožívá ve své premiérové sezóně v Juniorské lize skvělý start. Po výhře nad Varnsdorfem a remízou se Spartou si znojemští fotbalisté vyšlápli na Sigmu Olomouc. O osudu utkání hodně nepověděl začátek utkání, kdy se domácí rychle dostali do vedení brankou Hověze a také následná neproměněná penalta soupeře. Hosté sice měli místy poziční převahu, ale nedokázali ji přetavit v gól. Domácí si naopak dvěma přesnými zásahy v druhé půli tří bodový zisk pojistili.

 
 
3.kolo, pondělí 5.8.2013
1.SC Znojmo FK - SK Sigma Olomouc  3:0  (1:0)
Branky: 3. Hověz, 62. Simerský, 86. Hájek.
ŽK: 6. Reljić, 24. Melecha, 56. Minh, 66. Stáňa – 29. Texl.
Rozhodčí: Emanuel Marek - Ladislav Gallo, Hrůza
1.SC Znojmo FK: Doleček – Hlávka, Odehnal, Simerský, Cihlář (K) – Stáňa, Šrámek (46. Le Minh) – Hověz (77. Hájek), Čomaga (40. Juhaňák), Melecha – Reljić.
SK Sigma Olomouc: Reichl – Vavřík, Herynek (76. Stříž), Štěrba, Hýbl, Habusta (46. Nešický), Holub, P. Ševčík, Zahradníček (46. Richter), Texl (K), Schmidt.
Trenér: Augustin Chromý.
Počet diváků: 134
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojmo mělo velmi dobrý vstup do utkání, už ve třetí minutě totiž rozjelo gólovou akci. Po dobré kombinaci se až do vápna dostal Cihlář, těsně před zakončením mu byl ale míč ukopnut. Ke štěstí domácích ale jen k Danielu Hovězovi, který měl před sebou prázdnou bránu. Hosté mohli odpovědět v 12. minutě. Po faulu na Ševčíka ve vápně se kopala penalta. Zahradníček však nemířil přesně a k vyrovnání tak nedošlo. I to byl jeden z důležitých okamžiků zápasu. Hosté se totiž i přes územní převahu prosazovali jen těžko.

V 19. minutě musel ještě likvidovat Doleček nebezpečnou střelu k bližší tyči, potom ale jako když utne. Jihomoravané sice také nebyli úplně ve své kůži, obranu ovšem zvládali na jedničku a do kabin se tak odcházelo za těsného vedení pro Znojmo.

Pokud měli domácí dobrý nástup do první půle, v druhém dějství se to opakovalo. Reljić se individuálně prosadil, svoji střelu však přes bránící protihráče neprocedil. Sigma znojemskou aktivitu ihned vyrovnala a po faulu soupeře se po rychle rozehrané akci dostala do dobré příležitosti. Míč nakonec musel před brankovou čárou vykopávat Simerský.

Znojmo se nevyvarovalo pokažených přihrávek, což znamenalo rychlé protiútoky. Olomouc jich ale nedokázala využít a navíc sama inkasovala. Po standardní situaci, kterou zahrával Cihlář, se ve vápně dostal Dominik Simerský a hlavou usměrnil míč do sítě. Sigma se nevzdávala, když už se ale dostala do šance, vychytal Texla Doleček. Konečný úder patřil opět našemu týmu. Aleš Hájek uzavřel celý zápas parádní trefou, když si v hloubi pole zpracoval míč a pak vykouzlil nádhernou ránu, když z pětadvaceti metrů obstřelil brankáře Reichla.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): S výsledkem jsem spokojený, i když Olomouc měla míč více v držení. Do nějaké vyložené šance kromě penalty jsme ovšem soupeře nepustili. Sami jsme pak byli produktivní, když jsme vstřelili tři góly a fotbal se hraje na góly, takže v tomto ohledu jsem spokojený.

Emanuel Chromý (Olomouc): Kluci asi myslí, že fotbal se hraje na krásu, že si vymění párkrát míč, bohužel je to ale o soubojích. O tom podstoupit ten souboj, hrát důrazně v šestnáctce a nehrát na krásu. Znojmo hrálo jednoduše, přímočaře a zaslouženě vyhrálo. Po třech kolech máme tři body, ale mohli jsme jich mít daleko více, pro mě osobně je to zklamání. V minulém zápase proti Slovácku jsme hráli daleko lépe než soupeř, i přesto jsme však prohráli. Tentokrát jsme hráli špatně, i tak jsme ten zápas měli daleko lépe zvládnout.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • JUN: 1.SC Znojmo FK - SK Sigma Olomouc 3:0 | přehrát
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies