FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka sahala proti Teplicím po výhře, nakonec z toho byl bod

Juniorka sahala proti Teplicím po výhře, nakonec z toho byl bod D u b í - Znojemští fotbalisté odehráli druhý venkovní zápas za sebou. Minulý týden dokázali porazit Bohemians a nyní vybojovali bod s Teplicemi, což tedy v konečném účtováním znamená velmi solidní bilanci. I proti Teplicím sahalo Znojmo po třech bodech, když v zápase dvakrát vedlo. Soupeř ale vždy dokázal vyrovnat. Branky Znojma obstarali Kirschner a Kabokeme.

 
 
11.kolo, čtvrtek 19.9.2013
FK Teplice - 1.SC Znojmo FK  2:2  (1:1)
Branky: 37. Kukačka, 55. Malec – 3. Kirschner, 46. Kabokeme.
ŽK: 81. Šrámek, 89. Hrošovský.
Rozhodčí: Nenadál - Štěrba, Kapoun
FK Teplice: Lukač - Heger, Hejda, Verbíř, Stibor, Bubeníček, Richter, Kukačka, Urma, Kejval (71. Batryn), Malec (75. Kulhánek).
1.SC Znojmo FK: Doleček – Jurič, Simerský, Uchenna (71. Čermák), Kirschner (73. Juhaňák), Šrámek, Kabokeme, Tomeček, Hověz (46. Hájek), Hrošovský, Melicha.
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Náš tým měl skvělý vstup do utkání. Centr ze standardní situace propadl ve třetí minutě až před branku k Petru Kirschnerovi, který levačkou otevřel skóre. Domácí odpověděli výrazněji až akcí z osmnácté minuty, když postupoval na znojemskou bránu Stibor. Ten si míč ukopl, i přesto ale dokázal vystřelit, nicméně míč zamířil pouze vedle brány. O dvě minutě mohl přidat druhý zásah Kirschner, který jen těsně minul teplickou branku. Gólman Lukač se ani nepohnul a míč tlačil očima mimo svou svatyni. To Verbíř na druhé straně už mezi tři tyče zamířil, ale Doleček se překvapit nenechal. Jedenáctiminutovou pasáž s mnoha šancemi pak zakončil Šrámek, který orazítkoval břevno.

To však v první půli ještě nebylo zdaleka vše. Teplickým se totiž povedlo ještě do přestávky vyrovnat. Jihomoravané propadli uprostřed hřiště a kontr dokázali využít domácí stoprocentně. Verbíř našel za hostující obranou Tomáše Kukačku, který střelou na zadní tyč nedal Dolečkovi šanci. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Jak Znojmo zápas začalo, tak vstoupilo i do druhého dějství - rychlé skórovalo. Byl to pro Teplice nešťastný moment. Heger podklouzl, čehož využil Kirschner, jenž pak svoji přehrávkou před prázdnou bránu oslovil Pera Kabokemeho. Domácí ale čekali na vyrovnání pouze devět minut. Po dlouhém výkopu brankáře propadl míč až za znojemskou obranu k Janu Malcovi. Ten sice prostřelil Dolečka až na druhý pokus, ale míč do sítě dostal. V dalších minutách se mohlo skóre přiklonit k jednomu, či druhému týmu. Dobrou šanci měl Verbíř, hosty mohl naopak poslat v 83. minutě do vedení Hájek.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Myslím si, že to bylo oboustranně kvalitní utkání. My jsme měli dobré nástupy do obou poločasů. První inkasovaný gól jsem dostali z brejku po nedůsledném krytí ve středu hřišti. Druhé vyrovnání pak přišlo po naší hrubce v obranné fázi. Celkově jsem ale s bodem spokojený.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies