FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorce se doma nedaří, nestačila na Slavii

Z n o j m o - Útočiště juniorky jsou momentálně spíše hřiště soupeřů, doma se totiž Znojmu nedaří. Po prohře se Slavií čeká už pět zápasů na výhru. Proti Pražanům nebyli Jihomoravané ani blízko. Hosté nakročili k vítězství už v 7. minutě, kdy se dostali do vedení. Znojmo odpovědět nedokázalo a soupeř přidal ve druhé půli ještě dvě branky.

 
 
14.kolo, pondělí 7.10.2013
1.SC Znojmo FK - SK Slavia Praha-fotbal  0:3  (0:1)
Branky: 7. Vyhnal, 68. Kolařík, 90. Zámečník.
ŽK: 66. Helísek.
Rozhodčí: Zadinová - Ratajová, Reich.
1.SC Znojmo FK: Doleček – Čermák (79. Honz), Simerský, Akpem, Melecha – Buchta, Stáňa – Hověz (46. Juhaňák), Helísek, Hájek (69. Hlávka) – Kirschner.
SK Slavia Praha-fotbal: Řehák – Herc, Verner, Kolařík, Smolák, Hrubý, Bazal (74. Veselý), Peterka (86. Zámečník), Salašovič, Čepelák, Vyhnal.
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Slavia byla od úvodu aktivnější. Naopak Znojmo se nemohlo dostat do tempa, navíc se mu nedařilo v kombinaci. Domácím jakoby chyběla větší energie, a tak nebylo divu, že se s úvodní aktivity soupeře urodil i vedoucí gól. Znojmo sice dokázalo zastavit rychlý protiútok, ale míče se ještě zmocnil Pavel Vyhnal a z hranice vápna poslal míč do sítě. Ani inkasovaný gól pak ale Znojemské příliš neprobudil.

Domácí se dostali pouze k několika standardním situacím, které si ale dokázali hosté pohlídat. Navíc sami v ofenzivní činnosti hrozili. Do kabin tak odcházela Slavia s těsným jednogólovým vedením, ovšem s převahou ve hře.

Do druhého dějství vstoupilo Znojmo přece jen aktivněji, ve 49. minutě měl blízko k vyrovnání Kirschner, který však na pas Helíska před bránu jen těsně nedosáhl. Mírná převaha ovšem netrvala dlouho a zápas se vrátil opět do starých kolejí z první části. Slavia opět v pohodě kontrolovala vývoj utkání, v 62. minutě navíc mohl navýšit skóre Peterka, který svojí střelou lízl břevno znojemské brány.

Sešívaní se gólu dočkali až o šest minut později, kdy se k hlavičce po standardní situaci dostal k hlavičce Salašović. Ten sice trefil pouze tyč, ale k dorážce se dostal Petr Kolařík. Po této brance bylo definitivně jasno, kdo získá tři body. Znojmo se nezmohlo na nějaký zvrat a hosté tak dokráčeli bez větších zádrhelů k výhře. V 90. minutě pak ještě přidal konečné razítko na výsledek střídající Jakub Zámečník, který proměnil rychlý protiútok.

Ohlasy

bTibor Duda (Znojmo): Hodnocení je velmi jednoduché. Podali jsme velmi špatný výkon, nemám nic jiného, co bych k tomu řekl.

Daniel Šmejkal (Slavia): Myslím, že bylo k vidění zajímavé utkání. Nám se povedl vstup do utkání, kdy jsme vstřelili branku, tím jsme se chytili a měli jsme první poločas pod kontrolou. Do druhé půle vstoupili domácí daleko lépe, tam jsme měli velké štěstí a tady se zřejmě rozhodlo o utkání. Domácí si vytvořili brankové příležitosti, které ale neproměnili. Postupem času jsem se ale uklidnili a vstřelili ještě dvě branky.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • U21: 1.SC Znojmo FK - SK Slavia Praha-fotbal 0:3 | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies