FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorce se zápas v Ostravě nevyvedl

O s t r a v a - Ačkoliv se juniorce venku poměrně daří, utkání v Ostravě nebylo tímto případem. Ráz utkání daly dvě brzké branky Baníku z 1. a 13. minuty. V druhé půli soupeř kontroloval hru a své vedení ještě dokázal navýšit o další dvě branky. I Znojmo se nakonec gólu dočkalo, ale Uchennova trefa už na výsledku moc změnit nemohla.

 
 
19.kolo, pondělí 11.11.2013
FC Baník Ostrava - 1.SC Znojmo FK  4:1  (2:0)
Branky: 11. Staško, 13. Kundrátek P., 63. Kaša, 83. Čech – 89. Uchenna.
ŽK: 30. Kaša, 79. Stronati – 34. Odehnal.
Rozhodčí: Antoníček - Gallo, Vítek.
FC Baník Ostrava: Macej – Celba, Kaša, Stronati, Hrdlička – Kundrátek P. (74. Dedič), Kundrátek L., Foltyn (55. Foltyn), Byrtus (69. Čech) – Šašinka (81. Opatřil), Staško (69. Gomola).
1.SC Znojmo FK: Doleček – Šrámek (89. Kunst), Jurič, Odehnal, Melecha (74. Janák) – Hověz, Tomeček, Stáňa Gál, Ugwu – Reljić.
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Utkání začalo první velkou šancí v 10. minutě, kdy svoji hlavičku poslal Reljić pouze nad břevno. Pak ale přišly chvíle Baníku a zřejmě klíčové okamžiky celého zápas. V 11. minutě se z hranice velkého vápna trefil Jan Stašek a o pouhé dvě minuty později navázal na jeho úspěšnou trefu Patrik Kundrátek. Ostrava tak získala hned na úvod zápasu pohodlný dvou brankový náskok, který se posléze ukázal jako klíčový. Znojmo se samozřejmě snažilo o korigování výsledku, ale k žádné větší šanci, či ohrožení ostravské branky se nedostalo. Do kabin tak výrazně spokojeněji odcházeli domácí hráči.

Začátek druhé půle byl hodně rozkouskován a hra tak postrádala plynulosti. Až v 63. minutě se událo něco zajímavějšího a hned z toho byla další branka baníku. Po standardní situaci hlavičkou rozvlnil síť Filip Kaša. A u této branky neskončilo. Střídající Radim Čech totiž vyslal v 83. minutě povedenou střelu, která skončila v levém rohu znojemské branky. V tu chvíli už bylo nad míru jasné, že všechny tři body zůstanou v Ostravě. Náš tým alespoň dosáhl čestného úspěchu, když se prosadil Ugwu Uchenna. Byla to ovšem jen slabá náplast na konečný výsledek.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Baník zaslouženě vyhrál. Byl agresivnější, důraznější. Dostali jsme za sebou brzy dva góly, tudíž s výsledkem ani předvedenou hrou nemohu být spokojený.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies