FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V mrazivém počasí se Juniorce zápas proti Spartě nevyvedl

J e v i š o v i c e - Poslední utkání v tomto roce se juniorce vůbec nepovedlo. V utkání proti Spartě nenavázala na první vzájemné utkání, kdy uhrála na půdě soupeř remízu. Odveta v Jevišovicích patřila jasně Spartě, která už po půli vedla 2:0 a v druhé části svůj náskok ještě navýšila. V sestavě Znojma bylo několik dorostenců a ačkoliv se posila z A-týmu v podobě Todora Yonova snažila seč mohla, na úspěch to nestačilo.

 
 
22. (UT Jevišovice), čtvrtek 28.11.2013
1.SC Znojmo FK - AC Sparta Praha fotbal  0:5  (0:2)
Branky: 30. Hašek, 42. Nový, 59. a 72. Záviška, 86. Skopec>
Rozhodčí: Plesar - Hájek, Polák.
1.SC Znojmo FK: Doleček – Melecha, Pokorný, Yonov, Hrazdílek – Stáňa, Janák (12. Hověz) – Uchenna (56. Čermák), Yilmaz, Celik – Kirschner.
AC Sparta Praha fotbal: Nguyen – Škahić, Breda (66. Breda), Hovorka, Nový ,Hašek, Miskovič, Záviška, Kučera (30. Nečas), Hájek (78. Čavoš), Skopec.

Komentář k zápasu

Znojmo nastoupilo v obraně s kapitánem A-týmu Todorem Yonovem, který nemůže naskočit v 16. kole Gambrinus ligy proti Teplicím kvůli žlutým kartám. Zkušený matador tak vypomohl znojemské juniorce a musel dirigovat hodně nezkoušenou obranu. Tým doplněný o několik dorostenců si za začátku nevedl špatně. Hrál se vyrovnaný fotbal. Postupem času se ovšem projevila větší sehranost sparťanského týmu a brankář Doleček musel řešit první nebezpečné situace. V 18. minutě se předvedl proti Záviškovi a z následného protiútoku se dostal do velké šance Yilmaz, z bezprostřední blízkosti ale napálil pouze Nguyena. Pak už patřilo utkání jen hostům. Znojemský brankář postupně zlikvidoval šance Hájka a opět Skopce.

Ve 30. minutě už se ovšem poprvé měnilo skóre Martin Hašek se trefil zpoza vápna přesně k tyči a poslal Spartu do vedení. Ve 42. minutě pak vykouzlil parádní střelu do šibenice Martin Nový. Předtím i poté pak Doleček ještě zlikvidoval několik příležitostí soupeře a nudu si rozhodně stěžovat nemohl.

Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil. Hosté sice delší dobu čekali na šanci, z první vážnější byl ale hned třetí gól. V 59. minutě podnikla Sparta rychlý brejk, na jehož konci byl Jan Záviška, který přehodil brankáře Dolečka. Sparta si duelu užívala a v pohodě kontrolovala hru, kterou doprovázela řadou šancí. Další branka ovšem padla až po velké příležitosti Jana Závišky, jenž orazítkoval břevno. Stejný hráč se však o malou chvíli později svého druhého gólu v zápase dočkal po skvělém sólu a střele ke vzdálenější tyči. Konečnou tvář skóre dal pak v 86. minutě brankou do prázdné brány David Skopec.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): V dnešním utkání nás Sparta předčila úplně ve všem. Byla fotbalovější, agresivnější, s dobrým zakončením. Takže soupeř zcela zaslouženě zvítězil.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies