FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hodně šancí, pouze jeden gól, z Prahy se vrací juniorka s prázdnou

Hodně šancí, pouze jeden gól, z Prahy se vrací juniorka s prázdnou P r a h a / Z n o j m o - Mnoho šancí a pouze jeden gól, to byla rovnice, která nakonec stále juniorku nějaký bodový úspěch v utkání proti Dukle Praha. Ta naopak dokázala svoje možnosti přetavit ve tři góly a zajistit si výhru. Především zmíněná produktivita dělala Znojmu velký problémy a marně hledalo recept na brankáře Němčanského, toho překonal pouze Milan Slavík.

 
 
32.kolo, pondělí 14.4.2014
FK Dukla Praha - 1.SC Znojmo FK  3:1  (1:0)
Branky: 6. Tetour, 59. Vopat, 83. Matta – 83. Slavík.
Rozhodčí: Pavel Vlasjuk - Koval, Tereba
FK Dukla Praha: Němčanský – Kulikov, Troníček, Hrazdíra Štěpán, Schindler – Brejcha, Tetour – Toman (65. Vrkoč), Bartůněk (75. Matta), Vopat (C) – Gajecký.
1.SC Znojmo FK: Doleček – Hříbek, Jurič, Hnaníček (C), Honz – Crnkić, Zeba, Le Minh (59. Pokorný), Jarić (59. Šálek) – Landšperský (72. Slavík), Bogner (46. Janák).

Komentář k zápasu

V sestavě Znojma se objevili i Josef Hnaníček a Emir Zeba, kteří nemohli hrát kvůli kartám v Gambrinus lize proti Boleslavi. Po nemoci se v juniorce rozehrával i Nermin Crnkić. Úvodní minuty se obešly bez nějakých větších šancí. Ta přišla až ve 21. minutě, kdy se k dobré střele dostal Brejcha, neméně povedený zákrok ale předvedl brankáře Doleček. Znojmo kontrovalo kombinací Hnaníčka se Zebou, prvně jmenovaný pálil na přední tyč. Brankář Němčanský byl ovšem připravený. Náš tým byl v tu chvíli lepším týmem na hřišti, ale neproměňoval šance. To se ukázalo i při možnosti Hříbka, který posla míč z pokutového území pouze nad branku.

Dukla se ovšem ještě do přestávky dokázala probrat. Dolečka udržel v permanenci svojí jedovkou Vopat. V 36. minutě pak přišel vedoucí gól domácího týmu. Daniel Tetour se trefil přesně k tyči a dostal Duklu do výhodu. Znojmo mohlo srovnat, ale Crnkić si v samostatném úniku vylámal zuby na Němčanském. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Náš tým začal druhou půli aktivně, ale opět doslova a do písmene doplácel na neproměněné šance. Landšperský mířil ve velké šanci mimo bránu a z protiútoku udeřil soupeř, když Ladislav Vopat šikovným obloučkem přehodil Dolečka. Druhý inkasovaný gól Znojmo ochromil a Pražané si hlídali svůj nadějný náskok.

Rozhodnuto ale zdaleka nebylo. Znojmo ještě sebralo síly a vydalo se za snížením. V 79. minutě ještě nevyužil svoji šanci Hnaníček, o čtyři minuty později už se ovšem přesně trefil po rohovém kopu hlavou Milan Slavík. Naděje ale umřela velmi rychle. Prakticky ihned po rozehrání opět vrátil dvoubrankové vedení domácích po chybě obrany Jacques Matta. Znojmo se dostalo ještě k jedné šanci, ale Hnaníčkovu hlavičku vychytal Němčanský.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Zápas se mi hodnotí špatně, protože jsem prohráli. Nicméně si myslím, že jsme v tomto utkání byli lepším týmem. Bohužel se nám ale nepovedlo proměňovat šance, tuto činnost jsme nezvládli. Finále koncovka je opravdu špatná. Hráči jako Crnkić, Hřibajz (Roman Hříbek), by takové šance měli proměňovat.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • Juniorka: FK Dukla Praha - 1. SC Znojmo FK | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies