FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Velká škoda. Juniorka ztratila výhru v Plzni v posledních minutách

P l z e ň - Juniorka disponovala před tímto utkáním skvělou formou. Držela sérii tří vítězných zápasů v řadě a proti Plzni to dlouho vypadalo na prodloužení úspěšné série. Náš tým dvakrát vedl zásluhou Bronislava Stáni, který má dobrou střeleckou formu. Plzeň ale vždy dokázala vyrovnat a v závěru utkání skóre otočit.

 
 
36.kolo, pondělí 5.5.2014
FC Viktoria Plzeň - 1.SC Znojmo FK  3:2  (1:1)
Branky: 41. Hradecký, 81. Hvězda, 83. Hrdlička – 9. a 65. Stáňa.
ŽK: 1. Veselinović, 77. Hrubý.
Rozhodčí: J. Váňa – Štěrba, Pastyřík.
FC Viktoria Plzeň: Adamovič – Piroch, Domabyl, Hrdlička (85. Hamerník), Hrubý, Lukeš (C), Hradecký (67. Hvězda), Veselinović, Glazer (74. Šíša), Lešek (77. Mariánus), Chocholoušek.
1.SC Znojmo FK: Doleček - Honz (61. Vala), Pokorný, Odehnal (C), Uchenna (84. Kolařík) - Liener, Stáňa - Gál-Andrezly, Haudić, Jarić (65. Slavík) - Kirschner. (81. Landšperský).

Komentář k zápasu

Znojmo jelo do Plzně s velmi solidní formou, kterou chtělo přetavit i na západě Čech. To dokazoval i začátek utkání. Už v deváté minutě se totiž náš tým dostal do vedení. Kolmici za obranu dostal Bronislav Stáňa a s gólmanem Adamovičem si dokázal poradit. Plzeň mohla srovnat vzápětí Veselonovićem, ten ale nakonec pálil těsně mimo. Domácí posléze vystřídali Znojmo v aktivitě a byli více nebezpečnější. Nakonec si ale vypracovali pouze jednu velkou šanci, ta ovšem skončila hned vyrovnávajícím gólem. Tvrdou ranou se dokázal prosadit Dominik Hradecký.

Druhé dějství začala Viktora velmi svižně a rovnou dvěma velkými šancemi. Ani Hradecký, ani Glazer, ale nedokázali skvělého Dolečka překonat. Přišel tak trest. V 65. minutě se po skvělé individuální akci prosadil podruhé v utkání Bronislav Stáňa, který potvrdil skvělou střeleckou formu posledních dnů.

Plzeň tedy musela znovu dotahovat. A dlouho to vypadalo, že náš tým dokáže výhru ubránit. Posledních deset minut ale rozhodlo o opaku. V 81. minutě nejprve vyrovnal Michal Hvězda a rozhodující úder pak o dvě minuty zasadil Vítězslav Hrdlička. Domácím se tak povedl obrat a přerušili znojemskou sérii tří výher v řadě.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies