FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka zakončila sezónu prohrou v Jihlavě

J i h l a v a / Z n o j m o - A-tým zakončil sezónu v sobotu proti Dukle Praha a i juniorka dokončila svoji letošní pouť na stejném místě. Náš tým hrál ale tentokrát opravdu proti Jihlavě, navíc v zápise o utkání opravdu venku. Na Vysočinu cestovala výrazně omlazená sestava. Ta v první půli držela se zkušenějším soupeřem krok, v té druhé už ale nestačila.

 
 
40.kolo, pondělí 2.6.2014
FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK  5:0  (1:0)
Branky: 20., 53., a 56. Kelbler (pen.), 62. Demeter, 87. Salcin.
Rozhodčí: Emanuel Marek - Ondřej Pelikán, K.Hájek.
FC Vysočina Jihlava: Soukup - Berky, Pedro, Demeter, Hron, Urbánek, Duba (46. Salcin), Kelbler, Klusák, Fulnek (C), Maruš.
1.SC Znojmo FK: Bula - Pokorný, Honz (46. Kříž), Dobrovolný, Slavík (59. Jarić), Šálek, Le Minh (68. Uchenna), Hrazdílek (C), Janák, Landšperský, Kolařík (46. Hříbek).

Komentář k zápasu

Pokud v minulých zápasech nastoupila omlazená sestava, v zápase s Jihlavou to bylo ještě razantnější. Na Vysočinu cestoval ze širšího kádru A-týmu pouze Jurić a věkový průměr Znojma v tomto zápase by se tak vešel bez problémů pod devatenáct let. I přesto držel náš tým v první půli se soupeřem poměrně krok, i když měla Jihlava více navrch. Hned v úvodu Vysočina výrazně zahrozila, ovšem Duba ve své velké možnosti přestřelil bránu. Znojmo kontrovalo v páté minutě, kdy po rohovém kopu orazítkoval Pokorný břevno jihlavské brány.

Skóre se poprvé měnilo ve 20. minutě, kdy domácí Martin Kelbler prokázal dostatečný důraz ve vápně a načal cestu za svým pozdějším hattrickem. Vyrovnaní našemu týmu mohl přinést Landšperský, který se dobře prodral až do pokutového území, kde se mu však nepovedlo zakončit. Zbývající minuty první půle pak patřily jihlavskému Fulnekovi, ten nejprve orazítkoval svojí střelou břevno a poté ztroskotal nadvakrát na Bulovi.

Druhé dějství už bylo plně v moci Jihlavy. Mohly za to rychlé góly v 53. a 56. minutě. Oba měl na svědomí Martin Kelbler a zkompletoval hattrick. Jeho třetí gól padl z pokutového kopu. Tuto možnost měli posléze i Znojemští, ovšem Le Minh smolně trefil pouze tyč jihlavské brány. A tak do černého střílela pouze Vysočina. V 62. minutě po krásné akci skóroval do prázdné brány Patrik Demeter a v závěru utkání upravil skóre na konečných 5:0 Edin Salcin.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Do Jihlavy jsme jeli s mladými hráči. První poločas jsme odehráli dobře, hned na začátku utkání jsme měli dobrou šanci, trefili jsme břevno za stavu 0:0. Ve druhé půli se pak projevila fotbalová převaha Jihlavy. Do této části jsme prostřídali, dostali šanci kluci ze sedmnáctky, které jsme chtěli vidět v konfrontaci s Juniorskou ligou. Poprvé dostal šanci mladý Hříbek, nastoupil Kříž. V základu byl Dobrovolný. Landšperský, který už měl dřívější zkušenosti s juniorkou.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies