FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Po prohře s Myjavou nás čeká boj o třetí místo

Po prohře s Myjavou nás čeká boj o třetí místo Ž i r o v n i c e - Do prvního utkání na turnaji jsme nevstoupili příliš dobře a po 15. minutách jsme prohrávali 2:0. Právě začátek rozhodl o osudu utkání. Jan Pázler sice dokázal ještě v první půli snížit, Myjava si však vítězství vzít nenechala. Tým, který má již pouhých čtrnáct před startem první slovenské ligy, tak nakonec zvítězil 3:1.

 
 
Perleťový pohár, sobota 28.6.2014
1.SC Znojmo FK - Spartak Myjava  1:4  (1:3)
Branky: 9. Janošík, 15. a 40. Pekár, 43. Jorik – 32. Pázler
Rozhodčí: Miroslav Novotný - Ondřej Jaroš, Milan Makovička st.
1.SC Znojmo FK: Doleček - Hříbek, Yonov (K), Odehnal, Cihlář - Lama, Zeba, Lacko - Helísek, Žondra, Pázler.
Do 2. poločasu zasáhli: Pokorný, Zezula, Kunst, Comara, Stáňa, Ledecký, Lukáš.
Spartak Myjava: 1. poločas: Belic - Kosík, Janošík, Černaček (K), Ciprys, Bruško, Šulek, Sládek, Daniel, Oršula, Pekár.
2. poločas: Belic - Čiernik, Mudry, Marček, Švec, Bílovský, Duga, Šmahajčík, Sirota, Jorik, Orsula.

Komentář k zápasu

Úvod utkání se našemu týmu nevyvedl. V 2. minutě sice ještě Doleček vytáhl skvělým zákrokem na tyč, o sedm minut později už ale bohužel lovil míč ze sítě. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Peter Janošík. Na Myjavě bylo znát, že je už ve finálové fázi přípravy a rozumí si v souhře daleko lépe. Hlavně na začátku to bylo patrné a slovenský tým se dostával do mnoha možností. Řadu z nich vykryl Doleček, ale v patnácté minutě nemohl proti umístěné hlavičce Štefana Pekara nic dělat.

Postupem času se však hra vyrovnala. Pár dobrých akcí měl Lama, ale byl příliš nerozhodný při střelbě. Snížení se dočkal náš tým až z kopačky Jana Pázlera, který střelou z pokutového území nezaváhal. Tento stav byl do druhé půle nadějný, to by ovšem Myjava nesměla udeřit těsně před přestávkou potřetí. Podruhé v utkání se prosadil Štefan Pekar.

Do druhého dějství oba týmy prostřídaly hráče, lépe do této části ovšem opět vstoupila Myjava, pojistku na vedení připojil Matúš Jorik. Dále už se skóre neměnilo. Svěřenci trenéra Machaly měli v útoku dobré náznaky, do nějaké větší příležitosti se ale nedostali. Celkově zápas z ofenzivní části nebyl špatný, v defenzivě to však drhlo. Je tedy na čem pracovat. Nutno také připomenout, že do utkání zasáhli tři noví hráči, brněnští Zezulka s Kunstem a také Ledecký.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies