FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka má první bod! Veze cennou remízu z Ostravy!

Juniorka má první bod! Veze cennou remízu z Ostravy! O s t r a v a / Z n o j m o - Do boje se vydala opět velmi mladá sestava, a ačkoliv jsme byli v tomto utkání outsiderem, měli jsme velmi blízko ke třem bodům. Baník šel sice do vedení jako první, ještě do přestávky se však povedlo vyrovnat Ali Alacovi a stejný hráč pak ve druhé půli otočil skóre. Bohužel těsně po této vedoucí brance přišla v 75. minutě penalta pro Ostrava a vyloučení Dobrovolného. Domácí srovnali, na víc už to však nestačilo.

 
 
3. (Bazaly), pondělí 11.8.2014
FC Baník Ostrava - 1.SC Znojmo FK  2:2  (1:1)
Branky: 30. Šašinka, 76. Szotkowski (pen.) – 37. a 73. Alaca
ŽK: 82. Tomšů.
ČK: 75. Dobrovolný.
Rozhodčí: Jan Machálek - Stanislav Pochylý, Cernoevič
FC Baník Ostrava: Macej – Honiš, Hrdlička, Ožvolda (46. Szotkowski), Opatřil, Čech, Šašinka (46. Půda), Kundrátek, Celba (3. Fojtík), Tomšů, Špavelko
1.SC Znojmo FK: Andrejko - Hrazdílek, Dobrovolný, Odehnal, Honz - Vala, Nehyba, Le Minh - Molnár, Alaca, Janák (80. Sokol).

Komentář k zápasu

Náš tým se od úvodu na Baníku prezentoval velice spolehlivým výkonem v obraně a kombinačními výpady. Ostravané sice měli míč více na kopačkách, ale do šancí se probíjeli jen těžko. Naopak v 11. minutě se dostal k hlavičce Odehnal a mířil jen těsně vedle brány. O chvíli později ho prakticky v totožné situaci napodobil domácí Špavelka.

Změna skóre přišla v 30. minutě. Baník vyprodukoval rychlou kombinační akci, na jejímž konci byl Jakub Šašinka, který si poradil s gólmanem Andrejkem. Vedení však Ostravě dlouho nevydrželo. V 37. minutě přišel centr do vápna a Ali Alaca se trefil parádně z voleje. O chvíli později měl náš letošní nejlepší střelec možnost k dalšímu skórování, vyznamenal se však brankář Macej.

Ve druhé půli se toho dlouho moc nedělo, oba dva týmy se sice snažily o přelití skóre na svoji stranu, ale dlouho bezvýsledně. Povedlo se to až v 73. minutě opět Ali Alacovi. Ten dokázal vybojovat míč a po individuální akci se prosadil střelou k bližší tyči.

Naše vedení ale bohužel netrvalo dlouho. V 75. minutě zastavil fauloval ve pokutovém území Dobrovolný, jenž dostal následně červenou kartu a kopal se pokutový kop. Zajímavé srovnání se nabízí s minulým zápasem se Slavii, kdy fauloval brankář soupeře a dostal pouze žlutou. Nicméně k pokutovému kopu se postavil Marek Szotkowski a vyrovnal skóre. I v oslabení už se nám poté tento výsledek povedlo udržet a odvézt si z Ostravy cenný bod.

Ohlasy

Petar Aleksijević: Udělali jsme velký pokrok ve hře směrem dopředu. Krom dvou vstřelených branek jsme měli ještě některé dobré příležitosti. Myslím, že jsme podali dobrý výkon. Měli jsme i na vítězství. Od 75. minuty jsme ale hráli v oslabení. I v tomto stavu jsme však se soupeřem vedli vyrovnaný boj.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies