FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka si zasloužila výhru, nakonec veze z Jihlavy bod

Juniorka si zasloužila výhru, nakonec veze z Jihlavy bod J i h l a v a - Juniorka navázala na své dobré výkony z minulých zápasů, opět to však bylo bez tří bodů. Především v první půli náš tým takřka dominoval a vedení 1:0 bylo pro soupeře ještě milosrdné. Celý běh utkání ale změnila pouhá jedna minuta druhého poločasu, kdy se Jihlavští dokázali dvakrát trefit. Naštěstí ale z Vysočiny s prázdnou neodjíždíme, Petr Kirschner v závěru utkání dokázal z pokutového kopu vyrovnat.

 
 
5. (Jiráskova), čtvrtek 21.8.2014
FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK  2:2  (0:1)
Branky: 70. Spirkoski, 71. Maruš – 35. Bogner, 90. Kirschner (pen.)
ŽK: 63. Ujčík - 63. Pokorný
Rozhodčí: Caletka - Pochylý, Hájek
FC Vysočina Jihlava: Soukup – Kriegsmann, Spirkoski, Pedro, Ujčík, Maruš, Zábrodský, Čáp (75. Šerý), Klusák, Hron, Veselský
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Honz, Hrazdílek, Pokorný (C) (72. Dobrovolný), Celik - Nehyba, Lama, Le Minh - Janák (79. Vala), Bogner, Kirschner

Komentář k zápasu

Náš tým se rozhodně nezalekl venkovního prostředí, ani velmi špatné bilance A-týmu na jihlavském trávníku. Začal totiž velice aktivně a s velkým nasazením. Na to nedokázala Jihlava zprvu vůbec reagovat a byla prvních několik minut uzamčená na vlastní polovině. Gól z toho však nebyl. Bombu Honze z pravé strany vyrazil brankář Soukup a Kirschnerovo zakončení skončilo těsně vedle brány. I přes naší dominanci se však dokázala Jihlava dostat po zaváhání obrany do velké šance. Čápa ale skvěle vychytal brankář Konvalina.

Poté se hra trochu vyrovnala, ovšem na svěřencích trenéra Aleksijeviće byla vidět daleko větší chuť hrát. Možnosti tak přicházely jen na znojemské straně, chyběla ovšem lepší finální fáze. Smůlu v zakončení se ale podařilo prolomit v 35. minutě, kdy Kirschner pasem z pravé strany našel před bránou Patrika Bognera.

Ve druhé půli Jihlava více přidala na aktivitě. My jsme se ovšem prezentovali stále vysokým napadáním, s kterým měla Vysočina opět problémy. Vedlo to k několika dobrým možnostem, které Soukupa ale nikterak neohrozily. Stejně to však vypadalo i na druh straně, ani Konvalina neměl příliš práce.

Jak však dokáže být fotbal zrádný a nevyzpytatelný se ukázalo v rozmezí jedné minuty. V 70. minutě se totiž trefil z přímého kopu Bojan Spirkoski a krátce po něm dokonal obrat Štěpán Maruš. Zvláště druhá branka byla hodně smolná, Pokorný křižoval protihráče a u toho se zranil. Jihlavští hráči tak měli volnou cestu na bránu. S prohrou se ale naši hráči rozhodně nechtěli spokojit a v samotném závěru utkání proměnil penaltu po faulu na Bognera Petr Kirschner.

Ohlasy

Petar Aleksijević: Podle průběhu utkání musím říct, že jsme si zasloužili vyhrát. Ale to je fotbal a ne vždy ten lepší vyhraje. Nakonec jsem vděčný za bod. Až na jeden moment, kdy jsme měli trochu smůlu, jsme utkání hráli s přehledem. Jsem rád, že i po dvou inkasovaných gólech během jedné minuty to kluci nezabalili.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies