FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka veze z venku bod, remizovala s Bohemians 1905

Juniorka veze z venku bod, remizovala s Bohemians 1905 U h ř i n ě v e s / P r a h a - Stejný výsledek jako včera A-tým zkompletovala na venkovním hřišti juniorka. Jen výsledkem podobnost nekončí. I na malém hřišti v Uhřiněvsi jsem šli totiž proti Bohemians brzy do vedení zásluhou Lukáše Hrazdílka. Soupeř však dokázal v 33. minutě srovnat. Vedení jsme si mohli vzít ještě v první půli zpátky, byli jsme jasně lepším týmem. V druhém dějství měl, co do šancí, trochu navrch soupeř.

 
 
11. (Uhříněves), pondělí 22.9.2014
Bohemians Praha 1905 - 1.SC Znojmo FK  1:1  (1:1)
Branky: 2. Hrazdílek - 33. Nováček.
Rozhodčí: Hányš - Miroslav Fišer, Nehasil
Bohemians Praha 1905: Dočekal – Košata, Rothe, Koštíř, Hubínek (60. Hubínek), Trnka, Nováček, Lukáš (46. Pechr), Artemuk, Ibeagha, Malina
1.SC Znojmo FK: Andrejko - Honz, Pokorný, Nehyba, Hrazdílek - Le Minh (88. Sokol), Vala - Stáňa, Ledecký, Janák (60. Bogner) - Kirschner (76. Lama)

Komentář k zápasu

Do sestavy se vrátil po zranění Jakub Pokorný a s týmem odjelo směr Praha také trio Andrejko, Stáňa, Ledecký. Začátek byl skvělý, už ve druhé minutě se totiž trefil hlavou nedělní druholigový debutant Lukáš Hrazdílek. Náš tým i nadále hýřil aktivitou a jen dobrý zákrok domácího brankáře zabránil druhému gólu při střele Honze. Nezdálo se, že by klokani měli nějak kousat. Z ničeho nic však přišlo vyrovnání. Ve 33. minutě totiž také hlavou srovnal Lukáš Nováček.

Svěřenci trenéra Aleksijeviće to ale nevykolejilo a drali se za opětovným vedením. Vytvořili si řadu šancí, za všechny můžeme jmenovat břevno Pokorného a možnost Petra Kirschnera, který šel sám na bránu. Jeho zakončení šlo jen těsně vedle.

V druhém dějství byli naopak na šance lepší hosté. Dobrou příležitost měl Artemuk a střídající Hejno svoji utěšenou ranou trefil břevno. Další nebezpečný pokus zpoza vápna pak musel likvidovat dobrým zákrokem brankář Andrejko. Ale i my jsme v útoku hrozili, chyběl nám ale v zakončení větší klid. V nepříjemném větrném počasí jsme tak nakonec brali bod za remízu 1:1.

Ohlasy

Petar Aleksijević: Hrálo se na hřišti, které mělo menší parametry. Hřiště bylo hodně užší i kratší, než je zvykem. Paradoxně to ale našemu agresivnímu způsobu, který chceme hrát, pomohlo. Měli jsme hodně velkých šancí. Myslím, si že zápas byl především v první půli jednoznačně v naší režii.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies