FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka si odváží cenný bod ze Slovácka

K u n o v i c e - Dva venkovní zápasy má za sebou juniorka. A oba zápasy skončily remízou 1:1. Po Bohemians 1905 si vezeme velice cenný bod ze Slovácka. Domácí se sice dostali do vedení z pokutového kopu, ale ve druhé půli dokázal vyrovnat Yilmaz. Dobrý výkon celého týmu podpořil i výbornými zákroky Jakub Andrejko, jenž se v závěru vytáhl fantastický zákrok proti přímého kopu.

 
 
12. (Kunovice), pondělí 29.9.2014
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště) - 1.SC Znojmo FK  1:1  (1:0)
Branky: 32. Haša - 48. Yilmaz
ŽK: 2. Petrucha, 90. Pilka
Rozhodčí: Petr Antoníček - Jan Machálek, Orgoník
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště): Nemrava – Peš, Janečka, Petrucha (80. Pilka), D. Fojtášek (83. Prajza), R. Fojtášek, Zajíc, Machač, Haša (C), Michna (58. Heřmánek), Hanák
1.SC Znojmo FK: Andrejko - Honz, Dobrovolný (46. Sokol), Hrazdílek (C), Šálek - Le Minh, Nehyba - Yilmaz - Janák (77. Z. Hříbek), Kirschner, Lama (89. Landšperský)

Komentář k zápasu

Do utkání jsme vstoupili aktivně. Nicméně první velkou šanci měli domácí. V osmé minutě míč propadl po rohovém kopu až na Janečku, kterého však skvěle vychytal brankář Andrejko a výborně si poradil i s dorážkou. My jsme si nechali velkou šanci na 25. minutu, kdy se po Lamově přihrávce dostal ve vápně k míči Yilmaz. Míč však špatně trefil a ten prolétl až k Janákovi, který protáhl brankáře Nemravu.

Zrovna, když jsem začínali získávat převahu, přišel nepříjemný moment. Andrejko fauloval v pokutovém území a nabízenou penaltu proměnil Roman Haša. Slovácko bylo po vstřeleném gólu střelecký aktivnější, ovšem nebyly to žádné nebezpečné střely.

Nástup do druhé půle jsme měli skvělý. Kubylai Yilmaz dostal dobrý míč do vápna a prezentoval se přesnou střelou k bližší tyči. Vyrovnání vyprovokovalo Slovácko k bleskové reakci a na určité momenty jsme se dostali pod tlak. K vedoucímu gólu měl velmi blízko Zajíc, křižnou střelou ale těsně minul bránu.

V závěru utkání pak zasáhl do průběhu utkání brankář Andrejko. Vytáhl totiž proti přímému kopu soupeře parádní zákrok, když míč vytěsnil na tyč. Od té se pak míč odrazil do bezpečí. Náš tým měl také možnosti, brankáře domácích zaměstnával hlavně Yilmaz.

Ohlasy

Petar Aleksijević: Jsem spokojený, kluci se dle mého zápas od zápasu zvedají. Proti Slovácku jsme měli dobré šance, na druhou stranu nás skvěle podržel brankář Kuba Andrejko. Remíza zápasu slušela a já jsem za ní rád, protože Slovácko má dobré hráče a dobře se zde pracuje. Musím za výkon proti Slovácku všechny kluky pochválit.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies