FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O prohře juniorky s Jihlavou rozhodla poslední čtvrthodina

O prohře juniorky s Jihlavou rozhodla poslední čtvrthodina J e v i š o v i c e - Úvodní bitvu jarní části Juniorské ligy mají za sebou naši fotbalisté. V Jevišovicích se postavili proti Jihlavě a navzdory prodělané chřipkové epidemii v minulém týdnu podali bojovný výkon. V první půli měl navrch soupeř, který se i zaslouženě dostal do vedení. V úvodu druhého dějství jsme to ale byli my, kteří diktovali tempo a dokázali srovnat brankou skóre Alacy. Šance se poté střídaly na obou stranách a rozhodla až poslední čtvrthodina. V té dokázala Vysočina vsítit dva góly a ukořistit tři body.

 
 
23. (UT Jevišovice), pondělí 2.3.2015
1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava  1:3  (0:1)
Branky: 54. Alaca (Kirschner) – 35. Urbánek, 77. Kriegsmann, 81. Jungr
ŽK: 69. Bogner – 52. Klusák
1.SC Znojmo FK: Doleček - Z. Hříbek, Hrazdílek (c), Pokorný, Celik - Sokol, Le Minh, Slavík (63. Vala), Alaca (82. Yilmaz) - Bogner (72. Landšperský), Kirschner
FC Vysočina Jihlava: Kotnour – Kriegsmann, Pedro (c), Štěpánek, Demeter, Urbánek (83. Mazel), Duba (83. Ujčík), Mlakić (38. Spirkoski), Klusák, Hron, Jungr

Komentář k zápasu

Jihlavští začali aktivně a toto tempo si drželi v podstatě po celou první polovinu, kdy měli nad znojemskými mladíky převahu. Ti se nepřesnostmi ve středu hřiště zbytečně dostávali pod tlak, obrana ovšem dokázala dlouho krýt všechny výpady Vysočiny. Pokud došlo na zakončení, končilo buď mimo bránu jako v případě Duby a velká řada jich byla zblokována.

Vysočina se dočkala až v 35. minutě, kdy Jan Urbánek využil zaváhání obránce, zpracoval si dlouhý centr a z pravé strany poslal svoji dělovku přesně na zadní tyč. A mohlo být s Jihomoravany ještě hůře. Střídající Spirkoski byl na hřišti teprve pár desítek vteřin, když se hnal sám na Dolečka, ten ovšem jeho střelu dokázal vytěsnit mimo bránu.

Úvod druhé půle nabídl naprosto opačný obrázek. Byli to Znojemští, kteří hýřili aktivitou a tlačili se do zajímavých šancí. Nebylo tedy divu, že už po devíti minutách druhé půle dokázal srovnat Ali Alaca, který se po zpětné přihrávce trefil přesně k tyči a navíc do protipohybu brankáře.

Znojmu dodalo vyrovnání ještě větší chuť a do vedení jej mohl dostat Bogner, který ale pálil těsně mimo bránu. Jihlava se však dokázala vzpamatovat a začala o sobě dávat vědět i ona. Na hřišti se tak místy strhl ofenzivní festival, Postupně se v dobrých šancích ocitli Štěpánek, Bogner a za zmínku stojí zvláště velká šance Spirkoskiho, kterou ale dokázal znojemský brankář vystát a vyrazit tutovku nohou.

Krásným okamžikem byl i Jungrův volej po vzoru van Bastena, jenž skončil po rohu jen těsně mimo. Nerozhodné skóre prolomil až v 77. minutě Miloš Kriegsmann, k němuž se na zadní tyči dostal centr po dalším rohovém kopu. Pojistku pak přidal o čtyři minuty později Marek Jungr, jenž přehodil lobem brankáře Dolečka. Ten si ještě v závěru zachytal, další branky už ale diváci v Jevišovicích neviděli.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies