FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Generálku ovlivnila viróza, i přesto jsme nad HFK zvítězili

Generálku ovlivnila viróza, i přesto jsme nad HFK zvítězili S e d l e c - Do generálky jsme nenastoupili v optimálním složení z důvodu několika nemocných hráčů. Viróza tak zapříčinila, že generálka tak úplně generálkou nebyla. I přesto jsme dokázali na přírodní trávě v Sedleci u Mikulova zvítězit. HFK jsme porazili brankou Davida Ledeckého z druhé půle a prostor v tomto utkání dostali i někteří junioři.

 
 
přípr. , sobota 28.2.2015
1. HFK Olomouc - 1.SC Znojmo FK  0:1  (0:0)
Branky: 47. Ledecký (Okleštěk)
1. HFK Olomouc: Mucha – Hlavica, Lysoněk, Lukášek, Můčka – Buček, Bernard, Varaďa, Šuba, Bořil – Blažkovský.
1.SC Znojmo FK: Ilizi – Okleštěk (57. Hrazdílek), Helísek, Cihlář (63. Celik), Pázler (47. Levai), Stáňa (36. Alaca), Dreksa, Ledecký (59. Kirschner), Svozil, Njire, Lapeš.

Komentář k zápasu

Soupeř vstoupil do utkání nebojácně a nějaký čas držel náš tým v bezpečné vzdálenosti od brány. Postupem času se však začínala projevovat větší kvalita na naší straně a i přes tvrdou hru HFK jsme se dokázali proklestit do pár nadějných šancí.

Tu první měl Ledecký, který ale v těžké pozici usměrnil Helískův centr pouze nad bránu. O pár minut později se pro změnu nedohodl ve vápně se Stáňou a tak z možné příležitosti nebylo nic.

Největší šance však přišla až v závěru utkání. Pázler se dostal ve vápně k odraženému míči, jeho jedovku ale brankář Mucha zneškodnil. Závěr první půle pak obstaral nejprve závar v našem vápně a následně na druhé straně hlavička Njireho z rohu těsně vedle brány.

Druhé dějství pro nás odstartovalo, jak nejlépe mohlo. Ve 47. minutě poslal Okleštěk centr před bránu a David Ledecký jeho pas hlavou poslal do sítě. Pro mladého útočníka to byl čtvrtý gól ve čtvrtém utkání v řadě.

V těchto chvílích jsme utkání dominovali. Postupem času jsme sestavu trochu prostřídali a do hry zasáhli naši junioři. Převaha už nebyla tak znatelná, přesto jsme měli stále navrch. Jediná nebezpečná situace Holických nesla razítko 62. minuty. Střela zpoza vápna byla ještě těsně před Ilizim tečována, gólman ale stačil míč vyrazit nohou.

Změnit skóre mohl v závěru zápasu ještě Lapeš, ale jen milimetry mu chyběly, aby se dostal ke gólové hlavičce. Utkání tak skončila výsledkem 1:0. Výhru kalí pouze fakt, že několik hráčů si z utkání odnesla různé šrámy. Hlavní tedy bude, aby se celý kádr dal zdravotně co nejdříve do pořádku.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies