FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka měla na Bohemce dobrý start, ale nestačilo to

Juniorka měla na Bohemce dobrý start, ale nestačilo to P r a h a / Z n o j m o - K poslednímu venkovnímu utkání tohoto roku vyrazili naši junioři k utkání na Bohemians Praha. Úvod se nám vydařil a šli jsme rychle do vedení, pak už ovšem stříleli jen domácí, kteří měli v sestavě i zkušeného Marka Jarolíma. Do poločasu dokázali skóre otočit a v druhé půli přidali ještě dvě pojišťující branky.

 
 
18.kolo, neděle 22.11.2015
Bohemians Praha 1905 - 1.SC Znojmo FK  4:1  (2:1)
Branky: 32. Cseh, 44. Artemuk, 67. Fotr, 87. Grohmann – 4. Bogner
ŽK: 56. Kostka
Rozhodčí: Kotalík – Dobrovolný, Antoníček
Bohemians Praha 1905: Fryšták – Malina (K), Cseh, Rothe, Šetina (68. Grohmann) – Kostka (75. Přibyl), Jarolím, Káš, Fotr (85. Kubec), Artemuk (71. Martijan) – Krivosheev
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Sokol, Pokorný, Kozynets, Z. Hříbek (46. J. Kříž) – Alaca, Nehyba (K), Landšperský, Lkiya, Bogner – Dedič (61. Garčic)

Komentář k zápasu

Do utkání jsme nastoupili i s hráčem, který přišel ve středu na zkoušku Chakirem Lkiyou. Vstup do utkání jsme měli výtečný. Ve 4. minutě se po bleskové akci prosadil Patrik Bogner. Bohemka se snažila i s Markem Jarolímem v sestavě o vyrovnání, dlouho se jí to však nedařilo. Právě Jarolím však v 32. minutě poslal přesný centr na Martina Cseha, který hlavou vyrovnal.

Domácí pak před koncem první půle ještě dokázala skóre otočit. Po sklepnutí Kostky se ke střele dostal Roman Artemuk a krásnou ranou nedal Konvalinovi šanci. Do kabiny se tak šlo za stavu 2:1 pro Bohemians.

Klokani byl na začátku druhé půli aktivní. Největší možnost měl v 53. minutě Kostka opět po skvělé práci Marka Jarolíma. Přesně o deset minut později se k hlavičce dostal Cseh, ovšem bránu těsně přestřelil. Domácí se ale třetí branky dočkali. Krásnou individuální akci zakončil pěkným obloučkem Adam Fotr. Náš tým už poté zkusil hrát vabank a v 87. minutě inkasoval, skóre uzavřel Jakub Grohmann.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies