FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U14 kráčí soutěží stále bez ztráty bodu, platí to i po utkání s Kroměříží

U14 kráčí soutěží stále bez ztráty bodu, platí to i po utkání s Kroměříží Z n o j m o - Lepší vstup do sezóny si naše čtrnáctka asi těžko mohla přát. Po čtyřech utkáních neztratila ani bod a i skóre 39:3 je vypovídající. Ve středu do Znojma zavítala Kroměříž a odjížděla poražena. Náš tým zvítězil 5:0, přičemž do vedení jsme se dostali již ve třetí minutě. Vzhledem k předchozím slovům není překvapením, že jsme aktuálně na první příčce tabulky a jako jediný tým, který doposud neprohrál.

 
 
4. (Čafka), středa 31.8.2016
1.SC Znojmo FK - SK Hanácká Slavia Kroměříž  5:0  (2:0)
Branky: 3. Pokorný, 23. Kohoutek, 48. Dvořák, 58. Vocílka, 68. Špalek J.
ŽK: bez žlutých karet
Rozhodčí: Vodák - Hanáková, Horký
1.SC Znojmo FK: Felcan - Fiby, Vocílka, Bílek, Špalek Š. (50. Palatka) - Kohoutek, Bartůněk (47. Škopek), Vorel - Pokorný (36. Pecina), Březina (36. Dvořák), Prágr (65. Špalek J.)
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Výtiska - Němčík (36. Vojáček), Tepera, Večerka, Jiřík - Nohava - Dočkal, Dobrý, Linda, Lejsal (65. Mrhálek) - Hurdes (50. Válek)

Ohlasy

Mička Zdeněk (Znojmo): První poločas se nám nedařila kombinace, protože jsme hráli jen přes střed hřiště na přehuštěném prostoru, což zapříčinilo mnoho nevynucených soubojů. Zahrávali jsme výborně rohové kopy a z jednoho z nich jsme vsítili také branku. V druhém poločase jsme při držení míče roztahovali hřiště a dostávali jsme se do více příležitostí k zakončení a dali další branky. Oproti minulému utkání musím pochválit obrannou čtveřici a brankáře za taktické věci a odvedenou práci. Pochvala míří také k náhradníkům, kteří do jednoho hru oživili.

Mrázek Ondřej (Kroměříž): V úvodu jsme drželi míč a snažili se kombinovat, ale v 90% na vlastní polovině, protože útoční hráči neměli potřebnou rychlost, aby se v soubojích 1:1 prosadili. Jakmile jsme jednoho hráče soupeře přehráli, dokázal se vrátit a svou chybu napravit. Tento způsob boje byl pro nás velmi fyzicky náročný a postupně nám odcházely síly. Ve druhém poločase jsme už tolik míč nedrželi a síly nám odešly úplně. Přesto všechno opět výkon hodnotím jako zlepšující se a věřím, že nastolená cesta je ta správná. Vše se ukáže jakmile se hráči všech týmů biologicky srovnají. Aktuálně zaostáváme hlavně rychlostně a silově proti robustním soupeřům. Další zápas hostíme Havlíčkův Brod, ve kterém budeme očekávat první vítězství pro zvýšení sebevědomí.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies