FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka si odváží záchranářský bod z Líšně!

Devatenáctka si odváží záchranářský bod z Líšně! Z n o j m o - Těžký závěr jara čeká naše nejstarší dorostence. Situace v tabulce je velmi zamotaná a každým odehraným utkáním se mění. Pomyslná záchranářská meta 30 bodů dnes padla, ale vzhledem k tomu, že s určitostí sestupují tři týmy není zdaleka vyhráno. Zda-li bude dnešní bod ziskem se dozvíme až v konečné tabulce.

 
 
28. (Kučerova), sobota 2.6.2018
SK Líšeň - 1.SC Znojmo FK  2:2  (0:1)
Branky: 63. Rolinek, 66. Mikeš - 45. Křivánek, 53. Pacula (pen.)
ŽK: 34. Červík - 74. Sivera
Rozhodčí: Mayer P. - Pecher, Půček
SK Líšeň: Leznar - Červík, Papež, Havlásek (89. Špička), Kapusta, Mikeš, Rolinek, Zbitek (89. Hruška), Svoboda, Dostálek (77. Horký), Šperka (c)
1.SC Znojmo FK: Polepil - Koch, Herman, Pacula, Sivera - Daniel, Křivánek, Moravec (c), Kaššai (79. Kochan) - Martinek, Pohanka (76. Vašina)

Ohlasy

Miroslav Paul (Znojmo): První půle byla z naší strany neurovnaná a soupeř nás přehrával hlavně ve středu hřiště, přesto jsme šli do kabin s vedením v zádech. Začátek druhého poločasu jsme sehráli velmi dobře, zvýšili jsme vedení a měli jsme další dvě slibné šance, které by dle mého názoru zápas rozhodly. Domácí nám poté celkem lacino snížili po naší individuální chybě a následně vyrovnali. Do konce utkání jsme viděli ještě pár závarů před oběma brankami, ale gólem již nic neskončilo. Zda jsme dnes bod získali či dva ztratili uvidíme na konci soutěže. Nyní nás čeká zápas roku doma s Kroměříží!

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies