FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
19. (Čafka), sobota 31.3.2018
1.SC Znojmo FK - FK Blansko  0:7  (0:3)
Branky: 34., 48. a 63. Prudil, 30. Ševčík, 45. Skácel, 83. Jarůšek, 89. Mičoušek
ŽK: 47. Fajkus, 65. Pacula, 85. Křivánek
Rozhodčí: Soukal - Kocman, Štáva
1.SC Znojmo FK: Ševela - Fajkus, Pacula, Sivera (c), Dolejší (75. Polický) - Křivánek, Daniel - Sysel, Merhaut, Pospíšil - Zonyga (46. Gutev)
FK Blansko: Veselý - Skácel, Pačovský, Feik (67. Sehnal), Mičoušek, Souček, Šmerda (c) (61. Dinga), Prudil (67. Skladaný), Hladký, Jarůšek, Ševčík (75. Rek)
Počet diváků: 40

Ohlasy

Miroslav Paul (Znojmo): V první řadě bych chtěl pogratulovat soupeři, protože vyhrál zaslouženě. Myslím, že i kdyby hrál o soutěž výše, tak tam svoji kvalitu dokáže také. Co se týče naší hry, do utkání jsme vstupovali se záměrem zhustit střed hřiště. Chtěli jsme vyrážet do rychlých protiútoků. Dvacet, pětadvacet minut se nám to dařilo, ale myslím, že rozhodl gól deset vteřin před koncem první půle z rohového kopu na 0:3. Ve druhé půli jsme se snažili sestavu přeskupit a s výsledkem ještě něco udělat. Než jsme se však k něčemu nadechli, tak nám dal soupeř čtvrtou branku a troufnu si říct, že pak už se utkání dohrávalo. Na soupeře jsme neměli.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies