FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
3. (Suchohrdly), neděle 20.8.2023
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Slovan Rosice  3:0  (1:0)
Branky: 58. a 70. Molinek, 28. Kučera (pen.).
Rozhodčí: Vacula - Holub, Nerada.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Loskot - Müller, D. Kříž (c), Zámostný, Jelínek - Kučera, O. Částek, Vašíček (68. Výplach ), Molinek (76. Svoboda), Merhaut (73. Prukner), Vünsch.
FC Slovan Rosice: Živný - Červinka, Koláček (77. Caratti), A. Karásek, Zákostelecký (46. Nevřivý), Řezníček (c), Klusák, Mohelský (63. Nevřivý), M. Karásek, Smištík, Hrouzek.

Ohlasy

Oldřich Helebrant (trenér Znojma): V zápase se soupeřem, který chtěl hrát fyzický a důrazný fotbal, jsme byli po celý zápas lepším týmem a dokázali jsme se vyrovnat s fyzickou hrou soupeře. Byli jsme velmi klidní a precizní v přípravné fázi a založení útoku, soupeře jsme přehrávali svojí aktivitou jak v křídelních prostorech, tak i uprostřed hřiště. Dokázali jsme přehrát soupeře v ofenzivních i defenzivních situacích jedna na jedna. Byli jsme včas v soubojích a znepříjemňovali jsme svým pohybem bez míče soupeři jakoukoliv snahu o kombinaci. Na hřišti jsme působili velmi dobrým dojmem a sebevědomím a zaslouženě jsme vyhráli. Další positivním bodem utkání je, že jsme všechny tři góly vstřelili po nacvičených standardních situacích, které máme od soustředění nacvičené a pilujeme jejich provedení. Drobnou kaňkou je, že jsme nedokázali vstřelit gól ze hry i z vyložených šancí. Musíme být v zakončení a ve vypracovaných situacích více klidní, lehce sobečtí a chladnokrevní.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies