FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
16. (Tasovice), neděle 10.3.2024
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK Šumperk  0:2  (0:2)
Branky: 5. Látal, 25. Novosad.
ŽK: Brzobohatý, Prukner, Vünsch - Novosad.
ČK: 55. Novosad (SUM).
Rozhodčí: Mayer - Machorek, Kron.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Sokol - Brzobohatý, Souček, N. Škopek (60. Buchta) - Matajs (c), Krejčí, Rojka (60. D. Kříž), Čermák, Kurdějovský - Prukner (60. V. Daniel), Vünsch.
FK Šumperk: Vondra - Hájek, Horký, Látal, Lepka (c), Vlk (70. Ježek), Mazák, Ferron (89. Nevrlý), Kopecký (46. Barvínek), Kodeš (70. Vojtek), Novosad.

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér 1. SC Znojmo): První utkání sezóny se nedá hodnotit jinak než ostuda. Absolutně jsme nedokázali navázat na stoupající tendenci výkonů z přípravy. Bezkrevnost, malá aktivita, nekoncentrovanost s nedodržováním herních principů v daném rozestavení. Věčné debaty s rozhodčím a soupeřem nás pouze dostávaly více z utkání. Po první lacině obdržené brance ze standardky jsme hned z kraje utkání přišli i o odvahu. Absolutně nám odešla hlava. S takovým nastavením bychom nebyli úspěšní ani o soutěž níž. Od 55. minuty jsme navíc hráli v početní převaze, ale poznat to absolutně nebylo. Místo, abychom soupeře zmáčkli a hráli více do rizika, pořad jsme hráli stylem jako by to bylo 11 na 11 a chuť zlomit utkáni prostě nebyla. Jakoby jsme spoléhali jeden na druhého a nikdo prostě na sebe nedokázal vzít tíhu okamžiku a zlomit zákrokem nebo jakýmkoliv jiným činem situaci na hřišti. Kvalita rozhodně byla na naší straně. Bohužel obrovským aspektem co nás brzdí, je hlava. I přesto, že s hráči často komunikujeme, nabádáme k odvaze, výsledek zatím nespatřujeme. Máme týden se nachystat na další utkání a odpíchnout se do dalších zápasů a zúročit práci, kterou od hráčů po realizační tým děláme. Jarní část sezóny je pouze na počátku a motivaci napravovat rozhodně máme.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies