FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nad Retzem výhra, ale zbytečné komplikace

Nad Retzem výhra, ale zbytečné komplikace R e t z - Poslední test před sezónou skončil pro naše barvy sice vítězné, ale ve druhé půli přišla zbytečná kombinace. Svěřenci trenéra Machaly vedli 3:0, jenže pak přišly zbytečné dvě chyby a Retz dokázal snížit na rozdíl jednoho gólu. Přitom náš tým do té doby rakouského soupeře do ničeho nepustil. Místo se na hřišti také hodně a mnohdy zbytečně jiskřilo.

 
 
příprava Retz, pátek 18.7.2014
SC Retz - 1.SC Znojmo FK  2:3  (0:2)
Branky Znojma: 13. a 47. Pázler, 25. Žondra.
Rozhodčí: Michael Klug – Nenad Milovanović, Kurt Geyer.
1.SC Znojmo FK: Andrejko (17. Doleček) – Helísek (79. Stáňa), Hudec, Odehnal, Cihlář (58. Šilinger) – Lacko, Okleštěk (85. Lama), Buchta - Stáňa (46. Hříbek), Žondra, Pázler.

Komentář k zápasu

Domácí Retz nastoupil do utkání aktivně, pak se ale naplno projevila kvalita našeho týmu, který postupně převzal kontrolu nad utkáním a z první nebezpečné akce také dokázal udeřit. Jan Pázler má v přípravě skvělou střeleckou formu a prokázal to i tentokrát. Lacko mu předložil krásnou přihrávku a Pázler již pak přesně zamířil ke vzdálenější tyči. Rychlé vedení sice potěšilo, ovšem ne už tak 17. minuta. Brankář Andrejko šel z brány na vysoký centr a přitom se nešťastně srazil s protihráčem. Výsledkem byla tržná rána na hlavě, zřejmě lehký otřes mozku a předčasné odstoupení ze zápasu.

Náš tým ale tento okamžik nevykolejil a dál pokračoval v sebejistém výkonu. Ten byl ještě více podpořen druhou brankou, kdy se po rohovém kopu prosadil hlavou Libor Žondra. Ten byl prakticky po celý zápas vydatně okopáván a pošťuchován, což ale nebylo rozhodčím příliš reflektováno. V závěru poločasu ještě mohl zvýšit skóre Stáňa, jeho technické obstřelení, ale skončilo těsně mimo bránu.

Začátek druhého dějství se nesl ve stejném duchu jako první část. Ve 47. minutě se Žondra krásně uvolnil, udělal si prostor a našel na lev straně vápna úplně volného Jana Pázlera. Ten se ani tentokrát nemýlil a zamířil přesně k bližší tyči. Nikdo v tuto chvíli zřejmě nepochyboval o tom, že by se utkání mělo zdramatizovat, ale stalo se.

Znojmo vytvořilo během pár minut dvě chyby a obě skončily inkasováním. První gól Retzu vsítil bývalý znojemský hráč Jiří Zifčák. Tyto góly přišly v rozmezí pouhých dvou minut. Náš tým na čas vypadl z rytmu, ale vyrovnání už nedopustil.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies