FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vlasta Veselý vystavil zeď! Sigma B odjíždí s prázdnou

Vlasta Veselý vystavil zeď! Sigma B odjíždí s prázdnou Z n o j m o - Skvělý výkon brankáře Vlastimila Veselého a krásný volej Davida Ledeckého, tyto dvě věci nás nasměrovaly k výhře nad Sigmou Olomouc B. Ta posílena o některé hráče A-týmu měla v první půli několik obrovských šancí. Všechny však veselý pochytal a v závěru první půle jsme udeřili. Cennou výhru jsme pak pojistili dvěma proměněnými pokutovými kopy v druhé půli.

 
 
8. kolo FNL, neděle 27.9.2015
1.SC Znojmo FK - SK Sigma Olomouc B  3:0  (1:0)
Branky: 42. Ledecký, 78. Njire (pen.), 89. Nepožitek (pen.)
ŽK: 5. Stáňa, 81. Žondra – 16. Cana, 16. Ševčík, 27. Štěpán, 70. Jemelka, 88. Spurný
Rozhodčí: Machálek – Pilný, Arnošt
1.SC Znojmo FK: Veselý – Mezlík, Cilhář (c), Odehnal, Helísek, Šumbera, Nepožitek, Stáňa (85. Lapeš), Žondra, Ledecký (90. Hříbek), Šamánek (74. Njire).
SK Sigma Olomouc B: Spurný – Jemelka, Šindelář, Štěrba (c), Ševčík, Kalvach, Zahradníček (74. Rolinc), Cana (80. Hýbl), Štěpán, Vašíček, Hladík (85. Schmidt).
Počet diváků: 1191
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Pokud bychom měli zvolit hrdinu první půle, potažmo celého zápasu, byl by to jednoznačně brankář Vlasta Veselý. Ten zlikvidoval několik velkých tutovek Sigmy B, která měla v úvodní části více ze hry. První velká šance přišla v 8. minutě, kdy se před Veselým zjevil úplně volný Ševčík, náš gólman ovšem vytáhl famózní zákrok.

A nebylo to vše, v 10. minutě Vlasta vytáhl nebezpečnou hlavičku Jemelky a ve 20. minutě zlikvidoval i pokus Zahradníčka. My jsme se ke slovu dostali až ve 21. minutě, Šamánek ale Spurného neprostřelil. Sigma byla i přesto nadále lepší. A ve 32. minutě musela pomoci Veselému tyč. Neproměněné šance mohly Hanáky mrzet. Ve 42. minutě totiž přišel nádherný fotbalový moment. David Ledecký uklidil míč z rohového kopu z voleje parádně sítě.

Druhé dějství už nebylo tolik bohaté na šance. Sigma už zdaleka tak nekousala, ale nebezpečná byla. Měla však už jen jedinou šanci. Hladík poslal míč nad bránu a pak už přišly penaltové momenty. V 78. unikl do vápna Stáňa a byl faulován. Pokutový kop proměnil specialista na tyto situace Stijepo Njire.

Druhý pokutový kop se pak pískal v 88. minutě po faulu brankáře na střídajícího Lapeše. K druhé penaltě se tentokrát postavil Radim Nepožitek a i on byl stoprocentní. Po velmi náročném utkání, kdy nás sice hosté předčili v šancích, jsme ukořistili cenné tři body a v tabulce se posunuli na třetí místo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies