FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vlašimská tvrz zůstala nedobyta, ale i po remíze stále na prvním místě

Vlašimská tvrz zůstala nedobyta, ale i po remíze stále na prvním místě V l a š i m - Náš soupeř ve 14. kole Fotbalové národní ligy dokázal udržet svoji domácí neporazitelnost a potvrdil, že je na vlastním hřišti hodně nepříjemným sokem. Zprvu to ale nevypadalo, že bychom si za vydatné podpory našich fanoušků domů měli odvézt "pouze" bod. V první půli nás poslal do vedené Tomáš Okleštěk a měli jsme i další nadějné příležitosti. V druhém dějství se ale povedlo Vlašimi srovnat na konečných a zasloužených 1:1.

 
 
14. kolo FNL, sobota 7.11.2015
FC Sellier & Bellot Vlašim - 1.SC Znojmo FK  1:1  (0:1)
Branky: 55. Průcha – 21. Okleštěk
ŽK: 59. Breda (VLA), 80. Matějka (VLA) – 48. Cihlář (ZNO)
Rozhodčí: Orel – Kotalík, Melichar
FC Sellier & Bellot Vlašim: Vorel – Breda, Štochl, Toml, Nový, Vebr, Tarczal, Kučera (68. Janda), Hronek (46. Mihálik), Průcha, Matějka.
1.SC Znojmo FK: Veselý – Mezlík, Cihlář, Odehnal, Helísek, Šumbera, Nepožitek, Okleštěk, Stáňa (88. Alaca), Ledecký (83. Lapeš), Šamánek (71. Njire).
Počet diváků: 515
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Do první půle jsme vstoupili opravdu svižně a dokázali si vypracovat řadu zajímavých možností. Ve čtvrté minutě se z rychlého protiútoku dostal k zakončení Ledecký, bohužel byl však jeho pokus zblokován. Domácí jsme trápili kolmicemi za obranu, kterým však vždy nějaký ten kousek chyběl. Vše klaplo ve 21. minutě. Tomáš Okleštěk dostal ideální míč na levý kraj vápna a s vyběhnuvším Vorlem si poradil lehkým lobem.

Vlašim se za celý první poločas dostala do jediné možnosti, ale ta výrazně zaváněla gólem. Kučerovu táhlou střelu ze střední vzdálenosti již všichni viděli v síti, brankář Vlasta Veselý však vytáhl skvělý zákrok a vytěsnil míč nad břevno.

V druhém dějství se vybičovali domácí k dobrému výkonu a v 55. minutě se dočkali vyrovnání. Ondřej Průcha byl v podobné pozici jako Okleštěk při prvním gólu a podél brankáře Veselého dokázal skórovat. Vlašim byla nadále agilní, ovšem v 65. minutě mohla opět prohrávat. Okleštěk vracel míč před bránu, kde se ale bohužel nepropracoval Šumbera k zakončení.

Poté to hořelo před naší bránou. Janda se ve vápně dostal k odraženému míči, s jeho bombou si ale Veselý poradil. Další plusové body si pak Vlasta připsal v 82. minutě proti tutovce Matějky, kterou vytáhl konečky prstů. Na druhé straně se zase nenechal Vorel překvapit střelou k bližší tyči přímo z rohového kopu. Utkání tak skončilo pro oba týmy zaslouženou remízu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies