FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Derby pro 1.SC! V přípravě jsme zvítězili nad Zbrojovkou Brno

Derby pro 1.SC! V přípravě jsme zvítězili nad Zbrojovkou Brno Z n o j m o - Přípravný zápas proti Zbrojovce Brno v ligové pauze se pro nás vyvíjel skvěle už od úvodního hvizdu. Měli jsme totiž opravdu výborný nástup a v 16. minutě vedli 3:0. Soupeř po celý zápas pouze dotahoval a nakonec jsme se tedy mohli radovat z výhry 4:2. Šanci proti prvoligovému týmu dostal i velký počet juniorů. Ve čtvrtek nás už ale čeká ostrá bitva ve FNL proti Hradci Králové.

 
 
přípr., pátek 4.9.2015
1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno  4:2  (3:1)
Branky: 9. a 12. Šumbera, 16. Pokorný, 64. Yilmaz – 28. Malík, 76. Vávra
Rozhodčí: Julínek - Černý, Hrůza
1.SC Znojmo FK: Veselý - Mezlík, Pokorný, Cihlář (c), Šumbera, Nepožitek, Žondra, Alaca, Stáňa, Njire, Hříbek
2. poločas: Doleček - Zezula, Bogner, Odehnal, Helísek (c), Nehyba, Dědič, Yilmaz, Njire, Cihlář, Lapeš
FC Zbrojovka Brno: Doležal (45. Halouzka) - P. Buchta, Košťál, Frelih, Keresteš, Malík, Zavadil, Pašek, Zoubele, Škoda, Řezníček
Do utkání také zasáhli: Vávra, R. Buchta, Moukanza, Lacko

Komentář k zápasu

Utkání jsme začali opravdu skvěle. V deváté minutě se křižnou přízemní střelou prosadil Šimon Šumbera a poslal náš tým do vedení. O tři minuty později si pak hráči v modrobílém připravili lahůdku. Krásnou kombinaci zakončil opět Šimon Šumbera, který přišel v této sezóně do Znojma právě z Brna.

Zbrojovka nevkročila dle předchozího odstavce do utkání dobře a v 16. minutě na tom byla ještě hůře. Jakub Pokorný se z rohového kopu prosadil nekompromisně hlavou. Prvoligového soupeře ale takové skóre nemohlo nechat chladným. Brňané měli několik nadějných akcí, jednou jim zhatil gólovou radost ofsajd, několikrát se pak probíjel do šance Řezníček. Snížení zařídil až ve 28. minutě Jan Malík, který se prosadil z bezprostřední blízkosti.

Ve zbývajících minutách už se hra uklidnila. Vlasta Veselý ale ještě musel ve 31. minutě předvést skvělý zákrok proti hlavičce jednoho z brněnských hráčů.

Do druhé půle se obě sestavy prostřídaly, ve sestavě Brna se objevili i Matúš Lacko a Radek Buchta, v naší pak ještě více juniorů než v první půli. I za této konstelace jsme byli v úvodu aktivnější my. Ale z několika rohových kopů jsme nic nevytěžili.

Přesto se však na nás v 64. minutě usmálo "štěstí" a střela Kubilaye Yilmaze se dostala do sítě. Zbrojovka postupem času získávala na územní převaze. Z přímého kopu vystrašil naši obranu Zavadil, poté se skvělým zákrokem zaskvěl uzdravený Jiří Doleček. Brno vysvobodil z trápení alespoň na chvíli střídající Stanislav Vávra, jenž se prosadil z vápna umístěnou ranou.

V závěru ještě proti omlazené sestavě prvoligový soupeř hrozil, ale Jiří Doleček ukázal, že ani po zranění neztratil nic ze své formy. Radovat se tak mohli domácí fanoušci, zatímco příznivci Zbrojovky, kteří vyrazili do Znojma, smutnili.

Ohlasy

Radim Kučera: Měli jsme dobrý nástup do utkání. Na obou týmech šlo vidět, že se zaměřily celý týden na kondici. K našim hráčům, můžu říct, že kluci odmakali to, co měli.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies