FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sedmnáctka vybojovala cenný bod s Třincem, remízu vystřelil Matouš Illek

Sedmnáctka vybojovala cenný bod s Třincem, remízu vystřelil Matouš Illek Z n o j m o - Kádr naší U17 se pomalu dostává ze zdravotních peripetií a o víkendu vybojovala proti favorizovanému Třinci v domácím prostředí stadionu ČAFKA bod. Remízu nám vystřelil v druhém poločase gólovou hlavičkou Matouš Illek, šlo o jeho premiérovou branku ve znojemském dresu.

 
 
N10. (Čafka), sobota 30.4.2016
1.SC Znojmo FK - FK Třinec  1:1  (0:1)
Branky: 56. Illek - 42. Potůček
ŽK: 61. Škarka - 55. Paholík, 69. Štefánik
Rozhodčí: Král - Rodinger, Neužil
1.SC Znojmo FK: Koukal - Novotný (60. Bohdálek P.), Illek, Koch, Škarka - Sysel, Moravec (51. Kaššai), Švarc (71. Dolejší), Procházka II. - Procházka I. (41. Stupár), Bohdálek K.
FK Třinec: Kořínek - Potůček, Petružálek Š., Petružálek M., Paholík - Cieslar J. (55. Zahaluk), Cieslar V., Ceniga, Štefánik - Bobčík, Krucina

Ohlasy

Jiří Kotlán (Znojmo): Na domácí půdě jsme přivítali hráče z Třince. S tímto soupeřem se tradičně přetahujeme o domácí vítězství, i když jsme v tabulce na opačných chvostech. Dá se říci, že se nám na Třinec herně daří. Hra měla od začátku nasazení a šťávu. Možná se hra oživila nasazením Moravce a Švarce se zatejpovanými kotníky. Stejně jsme museli do začátku utkání opět zařadit hráče U16. Ve svižném utkání se čekalo na první chybu. Tu jsme udělali mi a po centru do pokutového území se k míči dostal hostující útočník, který z malého vápna přestřelil prázdnou bránu. Hosté se málem prosadili, ale do vlastní sítě. Po našem centru do pokutového území se špatně dohodli stoper a brankař. Míč mířil od hlavy třineckého stopera do brány. Brankař Kořínek ho stačil ještě chytit před čárou. Hra se přelívala z jedné strany na druhou, ale na třineckých kopačkách byla znát lepší součinnost. Když už se zdálo, že poločas skončí nerozhodně, tak se ve 42. minutě prosadil po přímém kopu hlavou hostující Potůček 0:1. Po rozehrávce hra stále probíhala, tak jsme upozornili hlavního arbitra, že se hraje 2x 40 minut. Následně ukončil poločas a omluvil se za neznalost. S výsledkem však již nelze nic dělat, a tak se šlo do šaten.

Druhý poločas jsme neměli již co ztratit, tak jsme chtěli hrát více agresivněji. Postupně však docházely síly hráčům i vinou obnovení zranění. Přesto někteří hráli přes bolest a vytrpěli si, co to šlo. V 56. minutě se po našem zahrávání přímého volného kopu poprvé v našem dresu hlavou prosadil Illek 1:1. Ke konci nás ještě svými zákroky podržel brankař Koukal. Chtěli jsem bodovat naplno, ale hosté byli zdatnější a lepší v herním projevu. Z tohoto pohledu lze říci, že remíza je pro nás cenná a určitě povzbuzením do dalších utkání. V tomto zápase hráči jezdili po zadku a bylo cítit jejích odhodlán. To samé platilo i o hráčích U16, kteří nám vypomohli.

Petr Sostřonek (Třinec): V utkání jsme byli lepším mužstvem, ale nedali jsme několik vyložených brankových příležitostí a domácí nás za to jedinou střelou mezi tři tyče potrestali.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies