FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Po dlouhých letech vítězný vstup do letní přípravy. Proti Budějovicím jsme stříleli jen my

Po dlouhých letech vítězný vstup do letní přípravy. Proti Budějovicím jsme stříleli jen my Z n o j m o - Vstup letní přípravy nabídl z našeho pohledu statisticky velmi zajímavé utkání. Při výhře 3:2 jsme totiž pálil do černého pouze my, mimo tři gólů do sítě Budějovic jsme si totiž dali i dva smolné vlastence. Druhou zajímavostí je, že se nám po sedmi letech povedlo do letní přípravy vstoupit vítězně. Mohl za to i povedený závěr první půle, kdy jsme dvěma góly dokázali otočit skóre na 2:1.

 
 
Příprava, středa 22.6.2016
SK Dynamo České Budějovice - 1.SC Znojmo FK  2:3  (1:2)
Branky: 3. Mezlík (vla.), 89. Pokorný (vla.) – 36. Urbančok, 45. Stáňa, 47. Yilmaz
ŽK: Řezáč
Rozhodčí: Benedikt
SK Dynamo České Budějovice: První poločas: Hajdušek – Klesa, Frnoch, Šourek, Funda – Hála, Benát (34. Čavoš) – Mazan, Čermák, Wermke – Černý.
Druhý poločas: Coufal – Řezáč, Hric, Havel, Vaněk – Pešek, Čavoš, Kadula, Tomek – Švantner, Kalod.
1.SC Znojmo FK: První poločas: Doleček – Chereda, Mezlík, Vavřík, Garčic (c), Bogner, Stáňa, Ledecký, Machalík, Demeter, Urbančok
Druhý poločas: Maťašovský - Helísek, Odehnal, Pokorný, Nehyba. Jeřábek, Njire, Nepožitek, Šumbera, Holub (c), Yilmaz

Komentář k zápasu

Do utkání jsme nastoupili v každém poločase s novou jedenáctkou, podobně na tom bylo i budějovické Dynamo. První poločas nabídl v úvodu poměrně vyrovnanou bitvu, byť jsme brzy inkasovali. Byla to však ve třetí minutě spíše branka smolná. Radek Mezlík dával hrudí malou domů brankáři Dolečkovi, který však na míč nedosáhl. V 11. minutě se v dobrém světle prezentoval Urbančok, ten uvolnil na levém křídle Bognera, jenž však se střelou váhal a nakonec byl zblokován.

V 28. minutě dal osobě vědět i Michal Garčic, náš mladý dorostenec nastoupil do utkání na pravém kraji obrany s kapitánskou páskou a vedl si opravdu velmi dobře. Ve zmíněné minutě se uvolnil a zpětnou přihrávkou našel Ledeckého, který však bránu přestřelil. Budějovice měly poziční převahu, ani ony se však do nějaké vážnější šance nedostaly. Můžeme snad zmínit jen hlavičku Mazana. Možnosti jsme naopak v posledních minutách první půle měli my a obě jsme dokázali proměnit. V 36. minutě chybovalo Dynamo v obraně, čehož dokonale využil Dominik Urbanočok, jenž šel sám na bránu a gólmanovi nedal šanci. V samotném závěru pak po Ledyho vyražené střele skóroval Bronislav Stáňa.

Start do druhé půle jsme měli také skvělý. Hned v jeho úvodu se se po chybné rozehrávce dostal k míči Kubilay Yilmaz a pohotovou, nekompromisní střelou poslal míč na zadní tyč. Dynamo mohlo kontrovat vzápětí, svoje přečíslení však ve snížení nedotáhlo. Zásluhu na tom měl i povedený zákrok brankáře Maťašovského. Další snaha Jihočechů se však nesetkala s nějakým výraznějším efektem.

Větší šanci jsme zaregistrovali až v 73. minutě, kdy centr Dynama málem skončil druhým vlastním gólem v utkání. O necelých deset minut později si pak náš gólman poradil i s volejem Peška. Skóre se naposled měnilo až v závěru a opět to byl nešťastný vlastenec. Tentokrát si míč srazil do vlastní sítě Jakub Pokorný.

Ohlasy

Radim Kučera: Dali jsme pět gólů, vyhráli jsme 3:2. Dva vlastní góly, to se zkrátka stane, bylo to v dobré víře. První poločas měl horší parametry, moc se mi nelíbil. Ten druhý se mi vzhledem k systému hry a kombinace líbil více. S výsledkem a výhrou jsem spojený, ale nepřeceňuji jej.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies