FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorostenci zakončili podzim domácí výhrou nad Šumperkem

Starší dorostenci zakončili podzim domácí výhrou nad  Šumperkem Z n o j m o - Naši starší dorostenci zakončili podzimní část Moravskoslezské dorostenecké ligy domácí dohrávkou se Šumperkem. V utkání jsme byli favoritem, ovšem konečná výhra 3:0 se nerodila lehce. Zvláště v první půli hosté kousali a brankář Jirka Koukal musel vytáhnout v několika okamžicích výborné zákroky. K výhře nás nasměroval trefou z 38. minuty Josef Rapouch. Pojistky přidali v závěru druhého dějství Švarc s Novákem.

 
 
1. (Čafka), pátek 4.11.2016
1.SC Znojmo FK - FK Šumperk  3:0  (1:0)
Branky: 38. Rapouch, 84. V. Švarc, 89. R. Novák
ŽK: 32. Krňávek, 64. Kolomazník, 71. Křenek, 84. Skýva, 84. Jurka - 87. Moravec
Rozhodčí: Vostrejž - Laštůvka, Vařacha
1.SC Znojmo FK: Koukal - Křivánek (76. Ševčík), Šmíd (c), Illek, Moravec, J. Švejkar (90. Martinek), Pacula, Rapouch, Novák, Koch, V. Švarc (90. Novotný)
FK Šumperk: Skýva - Kolomazník, Krňávek, Jurka (c), Źák, Ondráček, Paclík (57. Křenek), Vejchoda (57. Simon), Svačinka, Zatloukal, Vyhlídal

Komentář k zápasu

Šumperk rozhodně do Znojma nepřijel v pozici toho, že by nám lehce odevzdal body. Naopak, v prvním poločase nám několikrát nepříjemně zatopil. Brankář Jirka Koukal musel například zasahovat proti velké šanci Slaninky, který na něj šel sám. Frýdeckého brankáře Skývu zase pro změnu otestovali Radoslav Novák a Vojta Švarc. V utkání však nebyly k vidění nejen šance a dobré zákroky brankářů, ale také řada nepřesností. Josef Rapouch byl ale ve 38. minutě přesný stoprocentně. Jeho skákavá střela z dvaceti metrů skončila přesně u tyče, jak se ukázalo, nakonec to byla branka vítězná.

V druhém dějství byl ale výsledek dlouho na vážkách. Gólové pojistky jsme totiž přidali až v samotném závěru utkání. V 84. minutě se trefil Vojta Švarc a o tři minuty později jej napodobil náš vytáhlý útočník Radoslav Novák. V tabulce Moravskoslezské fotbalové ligy budeme přezimovat na šestém místě.

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): Poslední utkání podzimu nepobralo mnoho fotbalové krásy, světlými momenty byly gólové situace a snaha obou týmů hrát ofenzivní fotbal.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies