FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Třikrát a dost! Počtvrté jsme na domácí půdě Vlašim zdolali, bylo to ale drama

Třikrát a dost! Počtvrté jsme na domácí půdě Vlašim zdolali, bylo to ale drama Z n o j m o - Úterní pro nás byl vítězný, ale nakonec jsme na výhru pořádně nadřeli, byť tomu zprvu průběh utkání nenasvědčoval. V 65. minutě jsme totiž vedli nad Vlašimí 3:0. Nicméně Středočeši se dokázali dvěma rychlými góly dotáhnout těsný kontakt a ze závěru utkání tak nakonec bylo drama. Drama naštěstí s dobrým koncem pro naše barvy.

 
 
13.kolo FNL ČT Sport, úterý 31.10.2017
1.SC Znojmo FK - FC Sellier & Bellot Vlašim  3:2  (2:0)
Branky: 8. Lacko, 30. Šamánek, 65. Štrombach – 69. Hadaščok, 72. Vyhnal
ŽK: 83. Lacko, 90+4. Mezlík – 51. Piško, 57. Vyhnal, 61. Wiesner , 90+2. Hadaščok
Rozhodčí: Jílek – Vitner, Petřík
1.SC Znojmo FK: Veselý – Helísek, Mezlík, Svozil, Cihlář – Lacko, Machuča – Štrombach (81. Hladík), Šamánek (89. Pospíšil), Javůrek – Růsek (67. Teplý)
FC Sellier & Bellot Vlašim: Beník – Mil. Kadlec (81. Jeslínek), Piško, J. Štochl, Tusjak – Janda, Mara (46. Hadaščok), Skopec, Vodháněl – Fotr (46. Wiesner), Vyhnal
Počet diváků: 373
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenér Balcárek postrádal pro utkání s Vlašimí zraněného Cheredu s Njirem, do základní sestavy se naopak vrátil Ondřej Machuča. Na úvodní gól se nečekalo příliš dlouho a byla to nádhera. Matúš Lacko napřáhl v osmé minutě z větší dálky a diváci v úžasu sledovali jak jeho rána míří do šibenice. Vlašim nebyla tak aktivní jako při loňské návštěvě Znojma a spíše čekala na brejkové situace. Mohla však vyrovnat. Ve 24. minutě měl obrovskou šanci Fotr, jehož zakončení z bezprostřední blízkosti hokejovým zákrokem bravurně vyrazil brankář Veselý. O tři minuty později mohli složit Středočeši reparát, ale ani tentokrát to nevyšlo. Vyhnal mířil pouze nad bránu.

A tak udeřilo na druhé straně. Javůrek našel z rohového kopu v pokutovém území Rostislava Šamánka, který ukázal svůj skvělý timing a hlavou poslal míč do sítě. Do přestávky se už skóre neměnilo, nadějnou hlavičkou se sice prezentoval Vyhnal, ale i tentokrát šel jeho pokus vedle.

Když v 65. minutě druhé půle zvyšoval na 3:0 David Štrombach, vypadalo to na poklidné dohrání zápasu. Ovšem nakonec se z toho vyklubalo ještě pořádné drama. V 69. minutě snížil pěnou ranou k tyči zpoza vápna Vojtěch Hadaščok, o tři minuty později proměnil samostatný nájezd Pavel Vyhnal a začalo být nedobře. Hosté však naštěstí vyrovnávací branku nepřidali. A poprvé od roku 2013 odjíždějí ze Znojma poraženi.

Ohlasy

Jiří Balcárek (Znojmo): Vstup do utkání jsme měli dobrý, hráli jsme, co jsme chtěli. Soupeře napadat na jeho půli. Do přestávky jsme vedli 2:0. O poločasu jsem hráče upozorňoval, že není konec utkání, že musíme hrát stejně aktivně. Nevím, jestli si hráči za stavu 3:0 mysleli, že už je konec utkání. Dovolili jsme soupeři snížit na 2:3, potom na hráče možná padl komplex Vlašimi. Už před zápasem jsem slyšel, že Vlašim se zde dlouho nepovedlo porazit. Možná z toho byli trochu nervózní.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies