FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Prohra se vztyčenou hlavou

Prohra se vztyčenou hlavou V odvetě Ondrášovka Cupu se představili naši hráči v historickém duelu na slavné Letné. Nakonec odešli poraženi stejně jako doma o 3 branky, tentokrát ovšem branku nedali a domácí tak jen potvrdili postup do jarního čtvrtfinále. Naši hráči ale nehráli žádného "zanďoura" a snažili se.

 
 
2.zOF Ondrášovka Cup, středa 16.11.2011
AC Sparta Praha fotbal - 1.SC Znojmo FK  3:0  (1:0)
Branky: 37. Slepička, 55. Mareš z pen., 85. Kadlec
Rozhodčí: Lerch - Pospíšil, Šecová
AC Sparta Praha fotbal: Blažek - Vidlička, Jarošík, Zápotočný, Podaný (87.Frýdek) - Hušek (34.Slepička) - Mareš (87.Sýkora), Grajciar, Hušbauer, Juhar - Kadlec
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov (68.Avdič), Mička, Švarc - Sukup (72.Lukáš), Trnovec, Hnaníček, Lacko, Jiří Zifčák - Krhut (73.Luděk Juhaňák)
Počet diváků: 679
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Před necelými sedmi stovkami promrzlých diváků, z nichž část patřila k příznivcům našich barev - a byla svým povzbuzováním hodně a často slyšet v průběhu celého zápasu - jsme se mohli radovat z překvapivé první branky my. Napomohl k tomu ve 3.minutě domácí obránce Zápotočný, který špatně zahrál malou domů a téměř nabídl na zlatém podnosu Lackovi šanci ohrozit zkušeného Blažka. Sparťanský golman ale včas vyběhl a těsně stačil ukopnout míč těsně před znojemským hráčem. O tři minuty později rozehrál roh Podaný, balon se dostal k volnému Kadlecovi, ale ten zblízka nepřekonal Hrubého.

Už ve 34.min. domácí poprvé střídali. Huška nahradil Slepička, který se vzápětí postaral o otevření skore. Nutno podotknout, že to bylo pro nás velmi smolné. Podaný za šestnáctkou vystřelil, trefil právě Slepičku a od něj balon obloučkem přeloboval brankáře Hrubého.

Po necelých deseti minutách druhé půle jsme se dostali do opravdové šance. Sukup krásně našel mezi sparťanskými obránci samotného Krhuta, ale ten bohužel nepřekonal Blažka, kterému už z úhlu čelil sám jeden na jednoho. Krátce nato byl ve vápně možná faulován Lacko, ale rozhodčí to jako nedovolený zákrok neposoudil. Zato z protiútoku uviděl nastřelenou ruku a domácí kopali penaltu. Tu proměnil v 55.min. Mareš a bylo to 2:0.

Ale ani za tohoto se naši hráči nevzdávali a snažili se alespoň o čestný úspěch. Hned v 57.min. byli tomu asi nejblíže. Lacko z daleka vyslal střelu na Blažka, který ale nevěnoval tomuto projektilu dostatečnou pozornost a musel vynaložit snahu na to, aby ji alespoň vyrazil do břevna. K brance nám tedy chyběl kousek.

Kolem 70.minuty pak naši trenéři vystřídali a užít si historický okamžik nechali mimo jiné i mladíky Avdiče a Juhaňáka. Stejně vystřídali i domácí (mimo jiné přišel i Martin Frýdek (ale mladší)), ale to vše až po 85.minutě, kdy padl poslední gól zápasu. Po rohu Podaného zpracoval míč hlavou Zápotočný a to tak, že přímo před Kadlece, který míč už jen dorazil.

Historický dvouzápas se Spartou je za námi, bude zapsán do historických spisů - uvidíme, kdy opět k něčemu podobnému dojde - na závěr podzimu odehrajeme ještě duel úvodního jarního kola 2.ligy v Mostu - už tuto neděli ve 13:30!

 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies