FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.kolo TIPsport ligy

1.kolo TIPsport ligy B r n o (I v a n o v i c e) - Nový rok načali fotbalisté Znojma stejně jako loni prvním zápasem v rámci Tipsport ligy. Na úvod skupiny D je čekala olomoucká Sigma, která dostála roli favorita a odnesla si tři body za vítězství 2:0.

 
 
Tipsport Cup, sobota 7.1.2012
SK Sigma Olomouc - 1.SC Znojmo FK  2:0  (1:0)
Branky: 45. Varadi, 48.Bajer
Rozhodčí: Adámek - Peřina, Antoníček.
SK Sigma Olomouc: Blaha - Vavřík, Dreksa, Kučera, Koutný - Bajer, Nepožitek (46. Navrátil), Hořava, Tomeček (66. Přikryl, 80. Murin) - Klesnil, Varadi (46. Ordoš).
1.SC Znojmo FK: Hrubý (45. Doleček)- Hříbek, Yonov (60. Avdič), Mička (60. Odehnal), Cihlář - Mudra, Nakano (60. Podzemský), Hnáníček, Trnovec, Drobňák (60. Krhut)- Mandula (60. Juhaňák).

Komentář k zápasu

K prvnímu letošnímu zápasu jsme nastoupili v Brněnských Ivanovicích v TIPsport cupu, proti Sigmě Olomouc. V zápase se kromě Tomáše Cihláře představily i možné nové tváře pro jarní část 2.ligy - Nakano, Drobňák, Mandula, Mudra. Do utkání nezasáhl Sukup (menší zdrav. problémy) a Šmahaj, který začne trénovat v pondělí.

V 1.poločase měli uzemní převahu hráči Sigmy Olomouc, kteří nastoupili v kombinované sestavě (hned po zápase sehrála další zápas naší skupiny se Zlatými Moravci). V našem mužstvu se alespoň zpočátku projevila nesehranost a tak jsme se do šancí nedostávali. Naši největší měl po přihrávce za obranu od Nakana Drobňák, ale sám před brankářem neuspěl. Šance Olomouce pochytal Vlasta Hrubý. Gól jsme inkasovali až ve 45.min kdy po centru zprava v krkolomné pozici spíše odrazem od těla skóroval Varadi. Hned po rozehrávce rozhodčí ukončil poločas.

Jestliže v prvním poločase byla lepší Sigma, ve druhé půli jsme lepší byli my. Přesto jsme inkasovali 2 branku. Mička váhal s odehráním balonu, přišel o něj a Bajer před Dolečkem nezaváhal. Poté jsme šance na skórování počítali už v podstatě pouze my. Nejdříve se uvolnil Krhut a jeho střelu, která mířila do branky, těsně vedle srazil obránce Sigmy. Poté z 25m bombou z voleje Hnáníček trefil na brankové čáře hlavu olomouckého obránce, kterého tím málem knokautoval a vzápětí z přímého kopu tentýž hráč orazítkoval spojnici břevna a tyče.

Poslední šanci měl Krhut, který o centimentry nedosáhl na prudkou přihrávku Mudry. Z možný posil se jednoznačně nejlépe ukázal Jan Mudra, který patřil k nejlepším na hřišti. Pokračovat v přípravě budou nadále i ostatní testovaní hráči, k mužstvu se přidají 1-2 hráči z Olomouce. Bohužel po dnešku je téměř jisté, že Václav Vašíček to nebude, tak Vášovi přejme hodně štěstí v bitvě o zákl. sestavu A mužstva Sigmy Olomouc.

 
Zápasový servis

Další

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies