FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Co "NOVÉHO" v našem klubu - díl "2"

Co

 
 
 

Naše A mužstvo i nadále pokračuje v "neoblíbené" zimní přípravě, kdy hráči střídají halu - posilovnu - výběhy a to nyní dvakrát denně. Čím víc se pak blíží týden, kdy si to hráči vyzkouší i při třífázovém tréninku. Tyto tréninkové pasáže pak prokládají herní přípravou na umělce ve Znojmě nebo v Jevišovicích a většinou se těší na víkend, kdy si zahrají i ten zápas, byť přípravný. Pro zpestření, ale i z důvodu snížení rizika zranění, pak absolvují různá aerobní cvičení, pilates apod.

Změny v kádru:

S mužstvem již dál nepokračuje Japonec Ryotaro Nakano. S hráčem a jeho manažerem nedošlo k dohodě především v oblasti finanční a hráč ukončil testy v našem klubu. Dalším kdo nepokračuje je slovenský záložník Drobňák z Petržalky. I zde jsme projevili zájem na pokračování testu minimálně do víkendového dvojzápasu. Vzhledem k požadavku hráče a manažera na závazné uzavření smlouvy již v průběhu tohoto týdne, nakonec klub testování ukončil.

Novými hráči, kteří se k mužstvu připojili tak jsou Robin Demeter z Jihlavy a srbský útočník Anreic Aleksa. Ve středu se připojí i Jakub Rolinc (útočník Sigmy Olomouc). Nadále pokračují - Dominik Mandula a Jan Mudra z Plzně. Po nemoci se připojil David Šmahaj. Po operaci třísel se s mužstvem připravuje i Tomáš Okleštěk.

Bohužel jsme zaznamenali i první zranění - Tomáš Lukáš si natrhl postranní vaz a bude se tak 4-5 týdnů léčit.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies