FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

2.kolo TIPSPORT ligy - Znojmo ukořistilo bod proti Slovácku

2.kolo TIPSPORT ligy - Znojmo ukořistilo bod proti Slovácku Pokračoval zimní turnaj TIPSPORT cupu

 
 
Tipsport Cup, sobota 14.1.2012
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště) - 1.SC Znojmo FK  1:1  (1:1)
Branky: 27.Kovář - 37.Rolinc
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště): Melichárek (46. Heča) – Hlúpik (60. Reinberk), Trousil, Košút (46. Kordula), Jeleček (46. Kubáň) – Matveenko, Valenta (46. Daníček), Franta (46. Volešák), Lukáš (46. Pavelka) – Čtvrtníček (46. Trávník), Kovář (46. Došek)
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek (45. Krhut), Yonov, Avdič (9. Odehnal), Cihlář (60. Švarc) - Mudra, Šmahaj, Hnaníček (45. Trnovec), Podzemský, Demeter (60. Juhaňák)- Rolinc (60. Mandula)

Komentář k zápasu

Ve druhém kole Tipsport cupu jsme se dnes na UT v Brněnských Ivanovicích střetli s dalším ligovým týmem. Tentokrát nám byl soupeřem tým 1.FC Slovácko. Celý zápas byl ovlivněn silným větrem, který stěžoval situaci oběma týmům. Vyrovnané utkání načali brankově hráči Slovácka. Ve 27. min se po centru z přímého kopu prosadil hlavou Kovář 1:0. My jsme nejprve zahrozili střelou Hnaníčka a poté Šmahaje. Vyrovnání jsme se dočkali 10 minut po první brance soupeře. To se na hranici šestnáctky obtočil s míčem kolem obránce soupeře Jakub Rolinc a krásnou křížnou střelou vymetl šibenici - 1:1. Tak skončil i první poločas.

I ve druhém poločase pokračovalo vyrovnané utkání, s náznaky šancí před oběma brankama. Naši největší si vypracovala dvojice Podzemský - Mandula. Po narážečce mezi hráči se do šance dostal Mandula, ale netrefil odkrytou část branky Slovácka. Utkání tak dospělo k zasloužené remíze. My jsme si tak připsali 1 bod do tabulky Tipsport cupu. Zítra se v dalším zápase střetneme s mužstvem FC Vysočina Jihlava.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies