FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jirka Zifčák na jaře ve Znojmě

Jirka Zifčák na jaře ve Znojmě Po dnešním zápase 2.kola Tipsport cupu, ve kterém odehrál celý druhý poločas, padlo rozhodnutí ohledně dalšího působení Jiřího Zifčáka.

 
 
 

Po dohodě s trenérem a vedením Plzně, bylo rozhodnuto, že Jirka odehraje jarní část 2.ligy ve Znojmě. 14-ti denní testování v mistrovské Viktorii tak pro tuto chvíli skončilo, nicméně Jirka na testech obstál a rozhodně zaujal. Rozhodnutí je vedené především s ohledem na hráče a jeho další hráčský posun. Jak trenér Vrba sám řekl, pro Jirku je nyní nejdůležitější aby pravidelně hrál, což by na jaře v Plzni, která hraje evropské poháry a bojuje o čelní místa v lize, nemohl. Vysedávání na lavičce a příp. hraní ČFL za B mužstvo Plzně, by vývoji hráče nepomohl. V létě se pak oba kluby k přesunu Zifčáka do Plzně opět vrátí.

Nyní si jen přejme, aby nabyté zkušenosti a sebevědomí, které si Jiří určitě z Plzně přiveze, využil doma ve Znojmě. A již zítra se Jirka po dohodě s trenérem Sobotou představí v zápase proti Jihlavě.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies