FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo stále sleduji a moc mu fandím, říká Muamer Avdić

Znojmo stále sleduji a moc mu fandím, říká Muamer Avdić B r n o / Z n o j m o - Ještě na podzim oblékal znojemský dres a patřil k pilířům obranných řad. V zimě se však stěhoval bosenský stoper Muamer Avdić do Zbrojovky Brno. Zde bojoval o možnost zahrát si první ligu. Jeho plány ovšem nabouralo tří měsíční zranění. "Momo" se však stačil ještě před koncem letošní sezóny vrátit na trávník a pomohl juniorce Zbrojovky k mistrovskému titulu. I když je nyní jeho působiště v Brně, Znojmo stále sleduje a přeje mu jen to nejlepší.

 
 
 

Jaké máte pocity z výhry, která znamenala mistrovský titul v juniorské lize?
Mám dobrý pocit. Chtěl jsem hlavně pomoci, byl jsem tři měsíce zraněný. Pomalu se do toho dostávám. Deset dní jsem trénoval a odehrál jsem tři utkání a jsem rád, že jsem klukům pomohl.

Od přestupu ze Znojma jste i díky zranění nestihl odehrát moc utkání.
Za začátku jsem byl u A týmů tři zápasy Gambrinus ligy na lavičce, moc se ovšem nedařilo. Pak jsem se zranil. I před tím jsem odehrál nějaké utkání za juniorku, abych byl v zápasovém rytmu. Teprve před deseti dny jsem začal trénovat. Začalo se mi dařit, dal jsem tři góly, takže je to super.

Po zranění jste se prezentoval v juniorce velmi dobrou formou, v předchozích dvou utkáních jste vstřelil tři branky (jednu Spartě, dvě Jablonci pozn. red.).
Byl to moc dobrý pocit. Jak říkám, jsem rád, že jsem mohl klukům pomoci. A také jsem rád, že jsem konečně něco vyhrál, že jsem mistr.

Můžete specifikovat jako zranění vás postihlo?
Kotník. Natržené vazy.

Nebýt zranění mohl jste bojovat o základní sestavu v A týmu Zbrojovky. I před zraněním jste však seděl pouze na lavičce náhradníku.
Kdybych zůstal ve Znojmě určitě bych hrál. Pak přišlo zmíněné zranění. Ale stalo se, co se stalo, život jde dál.

Sledujete Znojmo i po odchodu do Zbrojovky?
Furt jsem ho sledoval a pořád sleduji. Mám kluky rád a Znojmu moc fandím. Jsem s nimi i v kontaktu.

Jak teď vidíte znojemskou situaci kolem postupu do první ligy, o problémech s licencí?
Zprávy nějaké mám, ale nechtěl bych to říkat do médií. Doufám, že Znojmo první ligu hrát bude, a že dostane licenci.

Jaké máte plány do budoucna, asi nastoupíte do letní přípravy A-týmu Zbrojovky?
Určitě nastoupím přípravu s A-týmem. Přestupoval jsme primárně do A-týmu, ale chtěl jsem juniorce pomoci. Příští sezónu buď A-tým, nebo nic.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies