FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Los Gambrinus ligy znám!!!

Los Gambrinus ligy znám!!! Dnes na tradičním ligovém zasedání před novým ligovým ročníkem, byla rozlosována Gambrinus liga! Znojmo odstartuje svoji historickou premiéru v nejvyšší fotbalové soutěži na Julisce, kde poměří síly s Duklou Praha. V přechodném brněnském domácím prostředí se pak poprvé představí ve 2. kole proti Teplicím.

 
 
 

Nový ročník Gambrinus ligy odstartuje 19. července a vyvrcholí 31. května příštího roku. Na podzim je celkem naplánováno 16. kol, zbývající se pak odehrají na jaře. Losování nového ročníku proběhlo v rámci tradičního slavnostního ligového zasedání. Jen můžeme podotknout, že se losovalo podle takzvaných Frončenkových tabulek, které zohledňují, aby si domácí utkáními nekonkurovaly týmy z regionů, a také klimatické podmínky v dané oblasti na začátku jara.

Naši premiéru v nejvyšší soutěži prožijeme na Dukle Praha. Prvním "domácím" zápasem v Brně bude duel s Teplicemi a ve 3. kole pak zavítáme do Jihlavy. Hned ve 4. kole přivítáme mistrovskou Plzeň! A ani poté to rozhodně nebude nic jednoduchého, jedeme do Jablonce a v 6. kole další velký tahák - doma - Slavia Praha! Následně jedeme na půdu klokanů z Vršovic a hned v dalším kole přivítáme giganta ze Sparty Praha!

Druhou část podzimu začneme 9. kolem tentokrát jako host na Zbrojovce a o kolo později už jako "domácí" přivítáme v Brně Mladou Boleslav. Následně pojedeme do Ostravy a pak budeme hostit Příbram. Následuje výjezd do Liberce, moravské derby se Slováckem a hned na to další domácí zápas se Sigmou Olomouc (při velmi příznivých okolnostech už třeba ve Znojmě). Podzim zakončíme 16. kolem v Teplicích.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies