FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pouť domácím pohárem začneme v kraji Vysočina a pak...třeba Sparta!

Pouť domácím pohárem začneme v kraji Vysočina a pak...třeba Sparta! Stará Říše, Velké Meziříčí nebo Třebíč - na jedno z těchto míst pojede 1.SC Znojmo FK už jako nasazený prvoligový klub ve 2.kole Poháru České pošty.

 
 
 

První dva zmíněné týmy se utkají v předkole v půli července, o týden později 20.7. pojede Třebíč na hřiště vítěze a pak až 21.8. se náš tým představí na hřišti tohoto souboje týmů kraje Vysočina.

Samozřejmě budeme čekat postup i na půdě pravděpodobného soupeře - nováčka MSFL. V Třebíči jsme v minulé sezoně pohárovou pouť skončili, měli bychom tedy co vracet, i když to nebude určitě jednoduché - to ostatně favorité nemají nikdy.

Ve třetím kole by (věřme že nás čekal ke konci září jeden z těchto týmů: Vysoké Mýto, Svitavy, Čáslav, Trutnov nebo Převýšov. Tedy největším favoritem z této pětky je nejspíše z FNL sestoupivší Čáslav, nyní v ČFL.

No a ve čtvrtém kole by to už byl s největší pravděpodobností dvojboj se slavnou Spartou Praha! V té době už budeme mít za sebou od poloviny září prvoligový vzájemný souboj. Termíny těchto osmifinálových pohárových zápasů by byly 5. a 30.10. Před námi může na tým z pražské Letné narazit a vyřadit ji jeden z následujících klubů: Tasovice, Bohunice, Prostějov, Vyškov, Mohelnice nebo s největší pravděpodobností Zlín.

Pokud bychom pak přešli poprvé historicky až do čtvrtfinále - to už se bude hrát až v dubnu 2014, bude to buď Líšeň, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Lískovec, Třinec, Jílové, Tempo Praha, Štěchovice, Dukla Praha, Dražice, Český Krumlov, Písek, Strakonice, České Budějovice, Milevsko, Táborsko nebo Příbram. Sami si můžete přečíst, že největší šance z této skupiny mají prvoligisté z Příbrami či Dukly Praha.

Případného soupeře v semifinále či až ve finále si můžete sami zjistit přímo z kompletního losu Poháru České pošty 2013/14.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies