FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Leoš Kalvoda po Botevu Plovdiv

Trenér Leoš Kalvoda po Botevu Plovdiv V ö s e n d o r f - Naposled se ještě vrátíme k přípravnému duelu Znojma s Botevem Plovdiv. Po remízovém zápase jsme nevynechali pro rozhovor ani trenéra Leoše Kalvodu a zeptali se ho na dojmy z utkání. „Pro nás to byla proti Botevu velice kvalitní zkouška,“ uvedl znojemský kouč. Více už v článku, kde se dozvíte samozřejmě více.

 
 
 

Botev Plovdiv byl nepochybně kvalitním soupeřem pro přípravu. Jak byste utání zhodnotil?
První poločas jsme byli trochu jako na kolotoči, nevěděli jsme kam dříve skočit. Velký rozdíl byl v pohybu hráčů. Ale musím říct, že soupeř hraje už za týden předkolo Evropské ligy, takže samozřejmě musí úplně někde jinde. My jsme na začátku, řekl bych i po dost náročných trénincích. V úterý jsme navíc ještě hráli v Hornu. Kluci si alespoň zkusili, o čem tam ten evropský fotbal je. Pro nás to byla proti Botevu velice kvalitní zkouška. Druhý poločas už jsme byli vyrovnaným soupeřem a postupně jsme Botev v poli přehrávali. Bohužel nás trápilo dohraní. Hrozně moc kazíme přihrávek a přechod do útoku je takový kostrbatý. To ale nedávám za vinu hráčům, i když by to samozřejmě měli zvládnout i v té únavě. Věřím, že tohle ještě zlepšíme.

Oba poločasy byly poměrně rozdílné. Ten první se příliš nevyvedl, naopak v tom prvním bylo vidět velké zlepšení. Byl jste o pauze hodně přísný na hráče?
Ne. Oni to poznají sami. Hráči si musí uvědomit, že víckrát se šance nedává, buď to chytnou za správný konec a nebo bohužel hrát nebudou.

Petr Drobisz odchytal za Znojmo první zápas. Předvedl to, co jste si od něj představoval?
Já ho znám velice dobře. Perfektně diriguje celý manašaft. Je to dobrý gólman. On mužstvu určitě pomůže.

Znojmo má za sebou první týden přípravy. Co byste mohl říct o kádru?
Jsou tam hráči, které znám. Hráči, co přišli na zkoušku proti Botevu Plovdiv, mě nepřesvědčili, takže je nejspíše pošleme zpět do svých klubů.

Se Simerským a s Tomečkem jste zatím spokojený?
Tomečkovi se dnes (čtvrtek) sice nevyvedl první poločas, když střídal Oklešťka. Ve druhé půli se ale oba probrali. Co se týká Simerského, tak ten mě mile překvapil. A kdo mě ještě překvapil, tak byl Zeba.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies