FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Slavný Spartak Trnava pokořen, rozhodly standardní situace

Slavný Spartak Trnava pokořen, rozhodly standardní situace M i r o s l a v - Ani v dalším zápase nebylo naše mužstvo poraženo. Ba co víc, slavnému prvoligovému slovenskému celku Spartaku Trnava jsme dali dvě branky a ani jednu jsme nedostali! Divákům v Miroslavi se tak jistě muselo utkání líbit a věříme, že jsme si získali další fanoušky. O osudu utkání rozhodly dva přímé kopy, z nichž se trefili Yonov a Tomeček.

 
 
přípr. v Miroslavi, sobota 29.6.2013
1.SC Znojmo FK - FC Spartak Trnava  2:0  (1:0)
Branky: 41. Yonov, 71. Tomeček. Rozhodčí: Hrůza - Teplý, Šachl.
1.SC Znojmo FK: Hrubý – Yonov (60.Tomeček), Čomor (60.Odehnal), Charuza (46.Okleštěk), Zeba (60.Hříbek), Reljič (60.Helísek), Tomeček (46.Zifčák), Lacko, Vašíček (46.Simerský), Mudra, Cipris. Lavička: Simerský, Zifčák, Okleštěk, Odehnal, Helísek, Hříbek, Doleček.
FC Spartak Trnava: Strapák – Štěpánovský, Janečka, Adámik, Grábež, Sabo, Procházka, Kuzma, Chovanec, Mikovič, Hodek. 2. poločas: Strapák – Štepanovský, Janečka, Adámik, Grábež – Procházka, Karhan, Kaščák, Chovanec – Ležajič, Vyskočil
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Do přípravy se po zranění zapojil už také kapitán Todor Yonov a v utkání byl hodně vidět, k tomu se ale ještě dostaneme. V sestavě se opět objevila jedná nová tvář - Cipris. Začátek zápasu se vedl ve vyrovnaném duchu. Počáteční oťukávaní prolomil Tomeček, ale jeho střela byla zblokována. Pak předvedlo Znojmo pěknou akci, když našel Zeba lobem za obranou Lacka, ten následně přihrával před bránu, leč nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Ve 14. minutě se ukázala i Trnava, po odraženém míči se na vápno dostal Mikovič, ale jeho rána by se ujala pouze v ragby.

Spartak začal mít postupem času více ze hry a prezentoval se několika zajímavými akcemi. Střela Procházky zpoza vápna k pravé tyči však postrádala větší razanci a pokus Saba mířil jen těsně nad bránu. V 27. minutě se dostali Jihomoravané k prvnímu přímého kopu v utkání. K míči se postavil Yonov, ale zatím se pouze jen zastřeloval. O čtyři minuty později měl znojemský kapitán opět práci, ale tentokrát v obraně. Mikovič se prohnal vápnem a poslal pas před bránu, kde však celou situaci obrana Znojma vyřešila. Nechytl se ani oblouček Adámika.

Závěr první půle ovšem patřil znojemským hráčům. Vašíček dobře napadal na hrotu rozehrávku Spartaku a donutil ho k chybě. Nepřesnou přihrávku zachytil Reljič, dokázal obejít obránce a pak pálil na bránu. Brankář Strapák ale vytáhl výborný zákrok. Celá akce však ještě pokračovala a vyústila v přímý kop. K tomu se opět postavil Todor Yonov a tentokrát už byl přesný a míč zatočil přesně k pravé tyči.

Do druhé půle se sestavy prostřídaly a v dresu Trnavy se objevil i Miroslav Karhan. Dalších pětačtyřicet minut načala v 49. minutě střela Zifčáka, jenž mířila ke vzdálenější tyči, ale cíl nezasáhla. Trnava se dostala do dvou slibných šancí až v 63. minutě, kdy nejprve přišla nebezpečná hlavička z vápna těsně vedle brány a pak protáhl Hrubého střelou ze střední vzdálenosti Karhan. Z další branky se však radovalo opět Znojmo a znovu to bylo z přímého kopu. Yonov už na hřišti nebyl, tak se míče chopil Václav Tomeček a vedlo se mu náramně. Míči pomohla do sítě pravá tyč.

Slovenský tým se ovšem jen tak nechtěl smířit s prohrou a pořádně přitlačil. V 77. minutě musel zasahovat Hrubý opět proti Karhanovi a jeho střele, jak jinak než z přímého kopu. Jihomoravané přečkali i pár závarů ve vápně a dokázali cenné vítězství uhajít.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies