FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kalvoda: Na hodnocení a závěry je brzy, stále je začátek

Trenér Kalvoda: Na hodnocení a závěry je brzy, stále je začátek B r n o - Na zevrubnou analýzu na začátku přípravy je samozřejmě ještě brzy, přesto jsme se trenéra Leoše Kalvody zeptali na hodnocení prvního přípravného utkání s Jihlavou, v němž Znojmo prohrálo 1:4. Samozřejmě přišla také řeč na hráče, kteří jsou v klubu na zkoušku i na novou posilu Anese Haurdiće.

 
 
 

Je určitě ještě brzy na nějaké hodnocení hráčů po prvním utkání, zkuste alespoň zhodnotit zápas.
To je pravda, ale vypracovali jsme si v utkání pět, šest tutových šancí, které jsme neproměnili. Jihlava po našich chybách v podstatě proměnila všechny. Čtvrtý gól byl takřka vlastní. Na nějaké hodnocení a závěry je ještě brzy.

Co byste uvedl k novým hráčům, kteří nastoupili?
Jovović mě v zápase moc nepřesvědčil, i když v tréninku se jevil velice dobře. Mujagić...je to těžké, že by mě zatím úplně někdo přesvědčil, se nedá říct, ale jsme teprve na začátku.

První zimní posilou Znojma se stal Haurdić. Je výhodou i to, že umí dobře česky a může dirigovat hráče z Balkánu, kterých je tady na zkoušku poměrně hodně?
Co se týče komunikace na hřišti, to se ještě ukáže, hlavně se ale musí ukázat na hřišti herně.

Jak se vám Haurdić jevil herně?
Zatím to není podle mých představ, protože tam nebylo až tolik pohybu. Faouzi se mi druhý poločas líbil více. Takže musí přidat, ale on měl i výpadek v zápasové vytíženosti. Jak jsem již zmiňoval, jsme stále na začátku a čeká nás ještě hodně přípravných utkání.

Posily se hledají do záložní a útočné řady, čítám, že v obraně se s ničím takovým nepočítá?
Posílení obrany řešit nebudeme, tam máme dostatečně širokou základnu hráčů.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies