FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U11 má za sebou povedený víkend

Dvou turnajů se zúčastnila přípravka U11 o uplynulém víkendu a my můžeme konstatovat, že si Znojmo vedlo velmi dobře. V sobotním turnaji v Němčicích nad Hanou obsadili svěřenci trenéra Michala Sobota skvělé třetí místo v konkurenci Sparta Praha, Sigmy Olomoucích a dalších kvalitních soupeřů. V neděli v Křenovicích to pak bylo ještě o stupínek lepší umístění, tedy konečné druhé místo.

 
 
 

NĚMČICE NAD HANOU

Velmi silně obsazený turnaj zvládlo Znojmo velice dobře. Nebýt nešťastného zápasu se Senicou mohlo být umístění nakonec ještě lepší. Dobrý výkon i přes prohru podali naši mladíci proti Spartě Praha, zahazovali ovšem šance, což se nakonec promítlo do nepříznivého výsledku. Nakonec z toho byla bronzová pozice a znojemský Ota Kohoutek se stal nejlepším hráčem turnajem, což je v takové konkurenci velkým úspěchem.

Turnaje se zúčastnily tyto týmy: Sigma Olomouc, Zbrojovka Brno, AS Trenčín, Senica, Sparta Brno, Prostějov a náš tým 1.SC Znojmo.

Výsledky Znojma:

1.SC Znojmo - Sigma Olomouc            3:0
1.SC Znojmo - Zbrojovka Brno           2:0
1.SC Znojmo - AS Trenčín               4:0
Sparta Praha - 1.SC Znojmo             4:1
Senica - 1.SC Znojmo                   2:4
1.SC Znojmo - Prostějov                2:1

SESTAVA 1.SC ZNOJMO: Hamza - Bartůněk, Kabelka, Kohoutek, Prágr - Vecheta, Pokorný, Bílek, Fiby.
Trenér: Michal Sobota.


KŘENOVICE

Na turnaji v Křenovicích se Znojmo úspěšně probojovalo do vyřazovací části, kde v semifinále narazilo na Vítkovice. V tomto utkání naši mladíci zvítězili 4:2 a postoupili do finále. Tam narazili na tradičního soupeře Spartu Brno, s kterým nakonec jen těsně prohráli. Spart Brno nám tak oplatila porážku ze základní skupiny. Nejlepším střelcem turnaje se stal znojemský Oldřich Prágr. O jeho vítězství při stejném počtu branek rozhodl penaltový rozstřel.

Výsledky Znojma:

Základní skupina:

Hodonín - 1.SC Znomo          2:1
Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo  0:3
1.SC Znojmo - Sparta Brno     4:0
1.SC Znojmo - výběr Brna      1:0

Semifinále

1.SC Znojmo - Vítkovice       4:2

Finále

1.SC Znojmo - Sparta Brno     0:1

SESTAVA 1.SC ZNOJMO: Hamza - Kabelka, Vecheta, Bílek, Prágr - Dvořák, Palatka, Pecina, Synek.
Trenér: Michal Sobota.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies