FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka v kombinované sestavě zvítězila nad Brnem

Juniorka v kombinované sestavě zvítězila nad Brnem B r n o - Jako předprogram odpoledního zápasu Tipsport ligy mezi Znojmem a Zbrojovkou se uskutečnil od 11 zápas juniorek obou týmů. Náš tým ale nastoupil s několika hráči širšího kádru a hráčů na zkoušku. Znojmo si vedlo velice dobře a nakonec zvítězilo 3:1, když především v první půli soupeře přehrávalo.

 
 
 

Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo 1:3 (0:2)

Branky: 55. Krejčík - 33. Gál Andrézly, 41. Reljić, 51. Stáňa.

Sestava Znojmo: Hrubý (64. Doleček) - Hříbek, Hnaníček, Jurić (58. Pokorný), Uchenna - Stáňa, Zeba - Reljić, Faouzi (64. Le Minh), Andrezly - Kirschner (46. Hrazdílek).

Sestava Brno: Veselý (46. Dvořák) - Drbal, Husár, Fojtík, Kugler, Stehlík, Černý, Drahoš, Krejčíř, Fall, Duda. Do 2. poločasu zasáhli. Šembera.

Znojmo nastoupilo do utkání poměrně aktivně. Už v osmé minutě měl velmi dobrou příležitost Kirschner, který dostal kapitánskou pásku. Byl už ale příliš blízko brankáři a tak ho nedokázal překonat. Náš tým Zbrojovku v první půli přehrával a soupeř neměl příliš možností, a když už se domácí k něčemu dostali byla z toho střela nad. Největší šance Brňanů v první části přišla v 20. minutě, kdy zůstalo několik hráčů Zbrojovky volných ve vápně. Centr se nakonec dostal k Stehlíkovi. Ten z voleje nemířil vůbec špatně, jeho skákavou střelu ale Hrubý vyrazil.

Ve 33. minutě se poprvé měnilo skóre. Po několika nadějných akcích se Znojmo dočkalo. Míč se ve vápně odrazil k Peteru Gálu Andrezlymu, který uklidil balón přesnou střelou ke vzdálenější tyči. Stejný hráč mohl přidat i druhý gól o pár chvil později. Kirschner dobře napadal a předkládal pas před bránu. Slovenský záložník ovšem nezamířil v tísni přesně. Náš tým si vše vynahradil ve 41. minutě po krásné rychlé akci. Kirschner našel Miloše Reljiće, jenž měl jednoduchou práci před prázdnou bránou.

V druhé půli už tolik šancí k vidění nebylo. Zbrojovka postupně vyrovnala hru, přesto ovšem musela čelit několika možnostem Znojma. Ve dvou dobrých střeleckých pozicích byl Gál Andrezly, ale pokaždé mu chyběla přesnější muška. Zastoupil ho ale Bronislav Stáňa, který šel v 51. minutě sám na brankáře. Ten mu sice střelu chytl, ale vyražený míč se odrazil od Stáni do brány. Brno kontrovalo o čtyři minuty později, kdy proměnil samostatný nájezd Jakub Krejčíř.

Ve zbývajícím průběhu utkání už toho tolik k vidění nebylo. Zbrojovka se však dostala ještě do jedné velké šanci. Šumbera ale střídajícího Dolečka v bráně nepřekonal a utkání tak nakonec skončilo lépe pro náš tým.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies