FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Chuť do fotbalu? Nemohl jsem se dočkat, říká Roman Hříbek

Chuť do fotbalu? Nemohl jsem se dočkat, říká Roman Hříbek B r n o - Na devátého září minulého roku nevzpomíná Roman Hříbek s láskou. Tehdy si totiž v utkání juniorky proti Příbrami přivodil těžké zranění - vykloubený loket. Nyní už je takřka fit a opět si vyzkoušel po delší době zápasové zatížení. Odehrál zápas proti juniorce Zbrojovky a my jsme se ho zeptali na jeho dojmy.

 
 
 

Romane po dlouhé době jste po zranění opět nastoupil do utkání. Jak jste si ho užil?
Byl jsem rád, že už můžu nastoupit konečně do zápasu. Herně to zatím nebylo úplně ono. Nebyla to ještě úplná zátěž, prověření, protože jsme hráli proti mladým klukům. Ale jsem rád, že jsem se mohl zapojit do zápasového rytmu. Doufám, že to bude pokračovat a zranění se mi budou vyhýbat.

Jak jste se cítil na hřišti?
Byl to první zápas po půl roce, ale hrálo se mi dobře. Musím se ještě vyhrát, potřebuju odehrát pár zápasů.

Se soupeřem jste si poradili ale poměrně bez probémů?
Bylo to v kombinované sestavě. Oni měli kombinovanou sestavu, my také. Myslím, že účel byl splněn. Za vítězství jsme rádi.

Jak probíhala vaše rekonvalscence? Bylo to těžké?
Bylo. V nemocnici jsem strávil čtrnáct dní, potom mě pustili domů, tak jsem rehabilitoval. Každý den jsem dojížděl do nemocnice. Takže jsem v podstatě každý den po čtyři měsíce cvičil. Jsem rád, že už jsem se od nového roku mohl zapojit do přípravy, že je všechno v pohodě.

A jak to vypadá nyní, je už ruka na stoprocent v pohodě?
Abych řekl pravdu, na sto procent to úplně není. Domluvili jsme se s trenérem, že do tvrdších soubojů budu chodit opatrněji. A také to cítím na sobě, že to ještě není optimální. Ruku ale pravidelně posiluji, takže doufám, že do toho měsíce by to mělo být úplně v pohodě.

Naposled jste nastupil do utkání 9. září minulého roku. Chuť do fotbalu tak byla určitě velká?
Velká. Nemohl jsem se dočkat. Už jsem chtěl jet do Salzburgu, byli jsme domluveni i s trenérem, zahrát si jeden zápas. Pak jsem měl ale ještě nějaké zdravotní problémy, tak to vyšlo až proti Zbrojovce.

Bavili jste se s Tomáše Cihlářem, kdo má větší pech? Vy jste takový dva smolaři podzimu.
Jsme no. Spíš jsme si z toho už potom dělali srandu. Ale už jsme v podstatě oba dva zdraví, Tomáš to ještě nechce uspěchat. Říkal, že ještě počká se zápasy a pořádně potrénuje.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies