FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka si v přípravě poradila s Třebíčí

T ř e b í č - Juniorka nastoupila ke svému třetímu přípravnému zápasu. Poprvé se ovšem nejednalo o výrazně kombinovanou sestavu. Hráčů širšího kádru A-týmu bylo jen pár. Jeden z nich, Miloš Reljić, otevřel už na začátku utkání skóre. Na jeho branku poté navázali Daniel Odehnal a dvěma brankami Kubilay Yilmaz.

 
 
 

HFK TŘEBÍČ - 1.SC ZNOJMO 0:4 (0:2)

Branky: 5. Reljić, 15. Odehnal, 56. a 45. Yilmaz.

Sestava Znojma: Doleček (45. Konvalina) - Hříbek (45. Honz), Jurić (45. Pokorný), Odehnal, Celik - Zeba, Faouzi (45. Ali) - Varaja, Reljić (45. Hrazdílek), Jarić - Yilmaz.

Zápas začal poměrně svižně a už v páté minutě otevřel skóre Miloš Reljić střelou zpoza vápna. Náš tým měl převahu a už o několik chvil později mohl využít opět Reljić centr Jariće v další gól. Třebíčský brankář ho však vychytal a následně lapil i jeho dorážku. V patnácté minutě už to ale bylo 2:0 pro Znojmo. K přímému kopu se postavil Daniel Odehnal a trefil se parádně.

Pak se do nadějných akcí dostávali i domácí, ovšem k zakončení se propracovali jen výjimečně. Jihomoravané se naopak díky větší útočné aktivitě Třebíče nabízely rychlé brejky. Další šance Znojma se však urodila po chybné rozehrávce soupeře. Tu vystihl Yilmaz a řítil se sám na bránu. Udělal gólmanovi kličku a měl před sebou jen vracejícího obránce. Celou akci pak ale značně překombinoval a k zakončení se nedostal. Brankář Doleček musel v první půli řešit jen jednu ošemetnou situaci. Střelu z hranice vápna však Doleček vytěsnil nad břevno.

Pokud se Třebíč dostala v první půli do pár nadějných šancí, v druhé půli se prakticky k ničemu nedostala. Znojmo ale také příliš možností nemělo, přesto ovšem drželo utkání pod kontrolou a bylo efektivní. V 56. minutě využil Kubilay Yilmaz nedorozumění obrany a hlavičkou poslal míč v podstatě do prázdné sítě. Stejný hráč pak uzavřel zápas svoji druhou brankou.

Jsem spokojený s výsledkem i s přístupem, říká trenér Tibor Duda

Pro juniorku je to již třetí přípravný zápas, poprvé to však nebylo až v tolik kombinované sestavě a hrála většina hráčů, kteří by měli nastupovat za juniorku i na jaře. Jak se vám tedy zápas jevil?
Zaslouženě jsme vyhráli. V utkání byla vidět herní kvalita. Jsem spokojený s přístupem i s výsledkem proti třetiligové Třebíči. Z tohoto pohledu je to dobré, samozřejmě je ale stále co vylepšovat. Noví hráči vypadají dobře, takže je na čem stavět.

Vrátím se ještě k předchozím dvěma utkáním. V nich nastupoval Uchenna na kraji obrany. Bude to jeho nové místo?
Uvidíme, jak se to všechno vykrystalizuje.

Přišlo mi, že mu tato pozice hodně sedí.
Je velmi šikovný a silný na míči, problémem je zatím jazyk, ale je to učenlivý kluk. Takže, jak jsem řekl, uvidíme.

Kdo vám v kádru chyběl?
Dnes chyběl právě Uchenna, který je nemocný. Chyběl také Kirschner a Stáňa.

Pojďme ke změnám, je někdo, kdo už za juniorku na jaře hrát nebude?
Dan Hověz, Tomáš Šrámek a Dan Melecha ve Znojmě skončili a hledají si nové angažmá. Melecha právě nastoupil proti nám, zkouší ho Třebíč. Na hostování do Tasovic zřejmě odejde Juhaňák.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies