FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V Rakousku tentokrát úspěšně

V Rakousku tentokrát úspěšně H o r n - Podruhé v rámci přípravy se představili naši hráči na rakouské půdě. Tentokrát se nám proti tradičnímu soupeři SV Horn dařilo a zvítězili jsme dvěma brankami posily Anese Haurdiće 2:0. Podstatnější než výhra byla ale přesvědčivá hra našeho celku. Ve středu hrajeme od 11:00 v Olomouci proti tamní Sigmě v rámci boje o druhé místo ve skupině Tipsport ligy. A pak už se chystá soustředění v Turecku.

 
 
připr., sobota 18.1.2014
SV Horn - 1.SC Znojmo FK  0:2  (0:2)
Branky: 32. a 42.Haurdić
SV Horn: Petermann - Baumgartner, Salvatore , Erbek, Lackner, Ruez, Sittsam, Dilić, Hartl, Ignazio, Sahanek.
Do 2. půle zasáhli: Mitthasser - Abraham, Mitrović, Antonitsch, Padilla, Lehner
1.SC Znojmo FK: Hrubý (46. Drobisz) – Mudra, Jonov, Hnaníček (77. Jurić), Helísek (57. Hříbek) – Buchta, Adukor (38. Lukáš) – Vukadinović (69. Zifčák), Haurdić (65. Reljić), Crnkić – Vašíček
Počet diváků: 150
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojmo odcestovalo do Hornu bez zraněných Hudce a Lacka a od úvodu se tlačilo do útočné fáze. Vidět byl hlavně Haurdić, jehož střela z páté minuty však byla zablokována. V desáté minutě se ale převtělil do role nahrávače a z brankové čáry našel na hranici vápna Adukora, který ovšem pálil pouze doprostřed brány. Ještě před touto střelou se svým pokusem prezentoval na druhé straně Baumgartner. Jeho skákavá střela prolétla o nějaký kus vedle vzdálenější tyče.

Domácí jinak příliš dobrých možností na skórování neměli. Vlastimil Hrubý byl v podstatě bez práce a v 32. minutě mohl sledovat, jak Vašíček přiťukl míč do vápna Anesi Haurdićovi, který následně po zemi zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Toto duo pak mělo prsty i ve druhé brance a spolupráci si zopakovalo. Bylo to opravdu po parádní akci. Helísek poslal z obrany dlouhý centr na Vašíčka, který prodloužil míč hlavou na za něj nabíhajícího si Anese Haurdiće. Ten díky tomuto uvolnění šel sám na brankáře a ani podruhé se nemýlil.

Do druhé půle tak šel náš tým z příjemným dvoubrankovým náskokem a s chutí docílit další branky. Té jsme se dvakrát dočkali, ale pokaždé radost překazil praporek rozhodčího a tudíž ofsajd. Obě situace však byly hodně sporné a nebylo divu, že se například Crnkić, a s ním i část diváků, hodně divil a zlobil. V 69. minutě pak míč v cestě do sítě nezastavil rozhodčí, ale tentokrát tyč, kterou olízla Mudrova střela.

Horn se snažil Znojmo zatlačit, ale většinou jeho snahy vycházely hodně naprázdno. Když už měl možnost přímého kopu, zastavila míč zeď, v dalších případech pak šlo o nepřesnosti. Jediný, kdo zamířil mezi tři tyče byl střídající Mitrović. Na jeho pokusu si ale smlsl Drobisz, jenž do druhé půle nahradil v bráně Hrubého. Skóre se tak již neměnilo a náš tým tak vrátil Hornu porážku z přátelského podzimního utkání.

Ohlasy

Leoš Kalvoda: Jsem rád, že jsme odehráli utkání na přírodní trávě. Horn nás vždy dobře prověřil především svoji důraznou hrou, takže je to na přípravné zápasy velice dobrý soupeř. Jsem rád, že jsme to zvládli. Dali jsme ještě dvě branky, které nakonec nebyly sporně uznány. V přípravě je to ale jedno, v mistráku bych asi zase skončil na tribuně, protože si myslím, že to ofsajdy nebyly.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies