FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Situace ohledně Patrika Hrošovského

Situace ohledně Patrika Hrošovského Znojemské fanoušky jistě velmi zajímá situace ohledně možného návratu Patrika Hrošovského. Ten na podzim hostoval ve Znojmě z Plzně, kde nyní absolvuje zimní přípravu. My jsme se na situaci ohledně tohoto hráče tedy zeptali trenéra Znojma Leoše Kalvody v krátkém rozhovoru.

 
 
 

O Patrikovi se mělo rozhodnout už před odletem do Plzně do Turecka. Nakonec ale letěl s Viktorii také. Jak to tedy vypadá?
Svými výkony v přípravě na sebe Patrik Hrošovský upozornil a Plzeň si ho zatím v kádru nechává. Odletěl 18. ledna s Plzní do Turecka a 27. se vrací. Během toho týdne by se mělo rozhodnout jestli v Plzni zůstane, nebo nezůstane. Jinak by se připojil k nám a letěl s námi 28. ledna zpátky do Turecka.

Jste v kontaktu například s trenérem Uhrinem?
A trenérem Uhrinem ne, jsem v kontaktu s panem Šádkem. (generální manažer Plzně pozn. red.)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies