FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U13 ovládla turnaj v Kuřimi

Z n o j m o - Před týdnem se v sobotu 11. ledna účastnil znojemský tým U13 turnaje v Kuřimi. Svěřenci trenéra Miroslava Turka zaváhali pouze v úvodu turnaje s jedním z domácích týmů, poté již kráčeli turnajem bez prohry a za konečným prvním místem.

 
 
 

V sobotu 11.1.2014 se v kuřimské hala „BUBLINA“ uskutečnil halový turnaj mladších žáků kategorie U13 (ročník 2001 a mladších). Náš tým vedený trenérem Miroslavem Turkem obsadil první místo a turnaj vyhrál. V turnaji startovalo 7 týmů, kde hrál každý s každým. Hrací doba byla 1x15minut a počet hráčů byl 4+1.

Turnaje se zúčastnily tyto týmy: FC Kuřim „A“, FC Kuřim „B“, FC Svratka Brno, FC Medlánky, Sokol Přednín, FA Bratislava (SVK) a náš tým 1. SC Znojmo.

ZÁPASY ZNOJMA:

FC Kuřim „A“ – 1.SC Znojmo     3:2
FC Svratka Brno – 1.SC Znojmo  1:7
1.SC Znojmo – FC Kuřim „B“     4:1
1.SC Znojmo – FC Medlánky      3:2
Sokol Přednín – 1.SC Znojmo    1:5
FA Bratislava – 1.SC Znojmo    0:3

KONEČNÉ POŘADÍ:

1. 1.SC Znojmo
2. FC Kuřim „B“
3. FC Svratka Brno
4. FC Medlánky
5. FC Kuřim „A“
6. Sokol Přednín
7. FA Bratislava

ZNOJMO REPREZENTOVALI:brankáři – Šnepfenberg, Čech, hráči – Kaššai, Beno, Bauer, Daniel, Bohatý, Ošťádal, Turek, Peřinka, O. Pospíšil.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies