FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nechtěl jsem nic uspěchat, říká uzdravený Tomáš Cihlář

Nechtěl jsem nic uspěchat, říká uzdravený Tomáš Cihlář O l o m o u c - Na konci podzimu absolvoval operaci ramene a zařadil se tak mezi dlouhodobě zraněné. Nyní už je ale Tomáš Cihlář fit a po delší době si užil opět zápasového zatížení, když nastoupil do středečního zápasu proti béčku Olomouce (prohra 3:1). I na jaře se tak můžeme těšit na pověstné dlouhé auty tohoto znojemského odchovance.

 
 
 

Jak jste se cítil v utkání po delší době?
Měl jsem obavy, že to potom výpadku nějak neudýchám, ale cítil jsem se v pohodě. Herně to zatím nebylo úplně ono, ještě se potřebuji pořádně rozehrát. Byl jsem o půlce trochu zklamaný, že jsem střídal, chtěl jsem ještě hrát. Po dlouhé absenci se však nesmí nic přehánět.

Roman Hříbek říkal v rozhovoru, že nechcete návrat na trávník uspěchat?
Je to tak. Sice jsem se těšil na zápasy. Kluci odjeli k utkání a já zůstal doma a běhal jsem, takže mě to štvalo. Zase na druhou stranu jsem si říkal, že to nemá cenu uspěchat, kdybych na tu ruku spadl, tak by to nemusely být tři měsíce, ale třeba půl roku. Raději sem tomu nechal čas a nechal to až na teď.

Je už rameno stoprocentní, nebo to není ještě úplně ono? Například při autech?
Při autech je to takové, že nemám ruku ještě moc rozhýbanou. Při autu dohodím tak metr možná (s úsměvem).

Takže raději ještě neriskujete?
Zatím ne. Vyhýbám se nějakým tvrdším soubojům a když padám, tak se snažím přetočit na pravou stranu. Už by to mělo být v pohodě, ale nikdy nevíte.

Každé zranění je nepříjemné, ale výhodou u toho vašeho mohlo být, že jste si vybral na operaci vhodnou dobu a přišel tak jen o nepatrný kousek ostré sezóny.
Už jsem měl delší dobu problémy, takže byla dohoda s trenérem jaký termín operace vybrat, abych toho zameškal co nejméně. Nakonec jsme se domluvili, že o poslední dva zápasy podzimu přijdu s tím, že kdybych na operaci nešel, tak byla možnost, že bych s rukou nemohl hýbat vůbec. Takže jsem raději šel.

Teď pojďme k utkání. Odehrál jste proti Sigmě B první půli, tak jak jste ji ze svého pohledu viděl?
Myslím, že to utkání jsme vstoupili dobře. I herně jsme první půlku poločasu zvládli, ale potom jsme vypadli z tempa, ztráceli jsme míče. Dostali jsme laciné góly.

Jak to vidíte s dostáním se do optimální formy? Jste optimista?
Záleží, jestli bude hrát nebo ne. (s úsměvem) Fyzicky to bude v pohodě, půjde o to, dostat se rychle do zápasového tempa.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies