FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O výhře nad Frýdkem-Místkem rozhodla druhá půle

O výhře nad Frýdkem-Místkem rozhodla druhá půle B r n o - Výhrou nad Frýdkem-Místkem zakončilo Znojmo letošní ročník Tipsport ligy. Zápas se sice nevyvíjel úplně nejlépe, Frýdek se totiž dostal do vedení. Náš tým měl sice převahu, ale vyrovnat se mu povedlo až v nastaveném čase první půle. Druhá část už se ale jela podle znojemských not. Jihomoravané přidali tři branky. Dvěma góly se blýskl Miloš Reljić.

 
 
Tipsport liga, sobota 25.1.2014
1.SC Znojmo FK - Městský FK Frýdek-Místek  4:1  (1:1)
Branky: 45+1. Odehnal, 61. a 75. Reljić, 77. Gál Andrezly – 19. Makowský
Rozhodčí: Zelinka – Dobrovolný, Hájek.
1.SC Znojmo FK: Drobisz (46. Doleček) – Mudra, Hnaníček (C), Odehnal, Helísek – Lacko, Buchta (46. Glasnović) – Gál Andrezly, Reljić, Crnkić (46. Faouzi) – Vašíček.
Městský FK Frýdek-Místek: Hlaváč – Uvíra (46. Švrček), Coufal, Židek (46.Milunović), Literák (C), Zapalač, Mozol (60. Uvíra), Cigánek (46. Palko), Makowský, Vašeta, Kovařík.

Komentář k zápasu

K utkání s Frýdkem-Místkem nastoupilo Znojmo bez nemocného brankáře Hrubého a také bez zraněných Haurdiće a Hudce. Náš tým byl od počátku utkání směrem dopředu velmi aktivní, ale nedokázal si vypracovat žádnou větší šanci. Poziční převaha nebyla nic platná a z vedoucího gólu se dokonce radovali hosté. Petr Makowský v 19. minutě nenápadně vystřelil a jeho pokus ještě nešťastně tečoval někdo ze znojemských hráčů, což zmátlo brankáře Drobisze a míč skončil v síti.

Vyrovnat mohli svěřenci trenéra Kalvody už o tři minuty později. Helísek však svojí bombou Hlaváče nepropálil. Frýdek i při svém vedení nebezpečně vystrkoval růžky, Znojmu se ale vždy povedlo svízelné akce soupeře zpacifikovat. Když už to vypadalo, že do kabin se půjde ze příznivého stavu pro Lipinu, vložil se do toho Daniel Odehnal. Po rohovém kopu se v nastaveném čase dostal ve skrumáži k míči právě znojemský stoper a dokázal procedit míč do sítě.

Ve druhé půli už Znojmo nedovolilo soupeři opět se dostat do vedení a samo udeřilo. Z vyrovnaného stavu a poklidné pasáže hry vytrhl všechny svojí krásnou střelou Miloš Reljić. Ranou z dvaceti metrů parádně obstřelil brankáře. Frýdek sice mohl vyrovnat, ale vždy byl proti střídající brankář Doleček, který se blýskl především proti zakončení Milunoviće ze 71. minuty.

Definitivní klid na znojemské kopačky dal svým druhým gólem Miloš Reljić. Ten si naběhl na přetažený centr a při svém zakončení se nemýlil. Účet zápasu pak uzavřela čerstvá posila našeho týmu Peter Gál Andrezly, jenž si vychutnal kličkou brankáře. Znojmo mohlo přidat i pátý gól, ale frýdecký brankář druhý zásah Odehnalovi nedovolil.

 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies